XIX

7.5K 388 869
                                    




**Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum Mochi'lerim**
💜💜Lütfen beni üzmeyin💜💜

Jungkook'un Ağzından:

Aurora'yı korkuttuğumuz anın üzerinden 3 saat geçmişti. O kadar korkmasına rağmen bize kızmamış olması bizi oldukça şaşırtmıştı. Halbuki, bu kadar uysal olması mantıklı bile değildi. Mısır patlatmaya gittiği sırada bana film açmam için laptopunu bırakıp mutfağa gitmişti. Bilgisayarın ana ekranında ki klasörlerin bu kadar fazla olmasından dolayı, nedensizce bende laptopunu kurcalamak isteği uyandırıyordu ama bu kadar göz üstümdeyken bunu yapamazdım. Bir ara Aurora'nın laptopunu ondan gizli kurcalamayı aklıma not edip korece alt yazılı Black Panter filmini bulup açmıştım.

İki kase patlamış mısırla geldiğinde birini benim ve Taehyung'un ortasına bırakmış diğerini de Jimin ve Yoongi Hyung'un ortasına oturarak kendi kucağına almıştı. Açıkçası bizim aramıza oturmadığına biraz bozulmuştum. Benden uzak durmaya çalıştığı oldukça belliydi. Mısır patlatmaya gitmeden önce Tae Hyung'a sarılmış olması gözümden kaçmamış, üstüne üstlük Yoongi Hyung'a da oldukça samimi davranmaya başlamıştı ki Yoongi Hyung'da Aurora'ya oldukça yakın davranıyordu. İstemsizce kıskanıyor strese giriyordum.

Herkese şüpheyle bakmaya başlamıştım. Tamam Tae Hyung Aurora şirketimize geldiğinden itibaren ona iyi davranıyordu fakat Yoongi Hyung'un bu denli değişmesi beni şüpheye düşürüyordu. Hoseok Hyung'u saymıyordum bile. O benim için bir numaralı şüpheliydi..

Filmin yarısını geçtiğimizde Yoongi Hyung'un el işaretiyle tüm dikkatimizi ona doğru çevirmiştik.

''Aurora uyudu.'' Kısık  sesle konuşup eliyle başını omzuna yaslamış olan gözleri kapalı Auora'yı gösterdiğinde bir kez daha şaşırmama sebep olmuştu.

Birincisi neden Aurora'nın kafası Yoongi Hyung'un omzundaydı? İkincisi Yoongi Hyung neden kendi omzuna yatmasına izin vermişti? Üçüncüsü ise neden ben Aurora'nın uyuyakaldığını fark etmemiştim? Önceden fark etmiş olsaydım olaya daha erken müdahale eder Aurora'yı hemen yatağına götürürdüm.

Yerimden alelacele kalktığımda dikkatleri Aurora'nın üstünden kendime çekmeyi başarmıştım.

''Ne? Neden bakıyorsunuz? Kız uyumuş. Biz oturup film izlemeye devam mı edeceğiz?'' kısık sesle sorduğum soruya Yoongi Hyung onay verdiğinde yavaşça yerinden kalkıp Auora'nın kafasını düşmesin diye eliyle tutuyordu.

''Biriniz yardım etsin.'' Yoongi Hyung eliyle Aurora'nın kafasını tutmaya devam ederken Taehyung ve Jimin Hyung'un hareketlenmesine izin vermeden ben öne atılmış Aurora'yı dizlerinden ve kollarının altından yakalayarak kucağıma almıştım.

''Hyung kafasını göğsüme yaslar mısın? Kafası askıda kaldı.''

Yoongi Hyung Aurora'nın kafasını yavaşça göğsüme doğru yasladığında Aurora üşüdüğü için ürpermişti. Sanırım ellerim soğuk gelmişti.

''Sizde buraları toplayıp bilgisayarı kapatın olur mu? Ben hemen Aurora'yı yatırıp geliyorum.'' Burnumun ucuyla hala oynayan filmi ve dağılmış ortalı göstermiş direkt yukarı yönlenmiştim.

Merdivenlerden çıkıp Aurora'nın odasına girdiğimde odasının aynı kendisi gibi koktuğunu fark etmiştim. Girer girmez yüzünüze vuran tatlı bir vanilya kokusu etrafınızı çevreliyordu. İnsan onun kokusuyla huzur buluyor adeta kokusunu hapsetmek istiyordu. Ve ben bu koku sadece bana özel olsun istiyordum.

Neden böyle hissettiğime dair hiçbir fikrim yoktu. Ne kadar inkar etsem de sonunda dönüp dolaşıp Aurora'yı düşünürken buluyordum kendimi. En kötüsüyse bunu daha kendime bile itiraf edemiyor oluşumdu. Olabildiğince bu düşünceden kaçıyor. Hep daha sonraya erteliyordum. Bu düşünceyle eninde sonunda yüzleşecektim ve tek ümidim bu düşüncenin beni yerle bir etmemesi oluyordu.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now