XV

6.3K 345 255
                                    




**Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum Mochi'lerim**
💜💜Lütfen beni üzmeyin💜💜 


Jungkook'un Ağzından;

Aurora bedenini bana yaslayıp uyuyakaldığından itibaren aradan yaklaşık 5 dakika geçmişti.

Bizimkiler hesabı ödeyip gelmiş, arabaya binmeye çalışıyorduk. Hoseok Hyung Aurora'nın bu şekilde uyuduğunu görünce oldukça şaşırmış. Arabaya bindirmek için kollarımın arasından almaya yeltenmişti ama izin vermemiştim.

"Hyung sende oldukça sarhoşsun. Ben bindiririm Aurora'yı arabaya."

Başta kabul etmek istemese bile daha sonradan sunduğum teklif mantıklı gelmiş olacak ki kafasını arabanın tavanına vurmamaya çalışarak arabaya binmeyi başarmıştı. Jimin ve Tae Hyung etrafında gördükleri her şeye gülüyor kimseyi umursamadan arabaya binmek için sıra bekliyorlardı. Aramızda en ayık kalan bir ben birde Yoongi Hyung'tu. Namjoon ve Jin Hyung ise arabaya en önden binip en arka koltuğa çoktan yayılmışlardı.

Aurora'yı arabaya bindirmek için yeltendiğim sırada tek gözünü açmış, konuşmaya başlamıştı.

"Tamam gerek yok ben binerim. Merak etme koca çocuk." Konuşurken tek gözü zoraki açık duran Aurora o kadar sarhoştu ki kelimeleri ağzında yuvarlıyor anlayabilmek için büyük bir çaba sarf ediyordum.

"Biliyorum binebilirsin Aurora. Ama yinede sana yardım etmek istiyorum ."

Kural 1: Sarhoş biriyle asla inatlaşma çünkü ne dersen de seninle o bilinçli kalmış beyninin küçücük kısmıyla inatlaşmaya devam edecek.

Dediğim şey ona kabul edilebilir gelmiş olacak ki belli belirsiz kafasını sallayıp bedenini iyice serbest bırakmış bana yaslanmıştı. Herkes arabaya bindikten sonra sadece dışarıda biz kalmıştık. Ellerimi beline indirip adım atması için destek vermiştim.

"Hadi Aurora. Adım at şimdi arabaya bineceğiz." Adım attığında ayağı kaldırım ve arabanın arasındaki boşluğa girdiğinde bedeni öne doğru savrulmak üzereyken tek elimi karnına doğru sarmış son anda yine düşmeden toplamayı başarmıştım. Aurora ise tekrar duruma gülmeye başlamıştı. Tanrı aşkına neden ben yapıyorum bunu? Hoseok hyung sorduğunda kabul etmeliydim ve ikisi birlikte yerde yuvarlanmalıydı. "Tamam bak şimdi arabanın içerisine atman lazım adımını dikkatli ol kafanı çarpmaman için kafanı ben tutuyorum merak etme." Dikkatlice attığı adımı gözlerimle izlerken diğer taraftan kafasını arabanın tavanına çarpmasın diye tutuyordum.

Sonunda arabaya bindiğimizde Aurora tekrar uyumaya başlamıştı. Araba manevra yaparken koridora yuvarlanmasın diye cam kenarına oturtmuştum ama bu seferde kafası cama vuruyordu. Bu duruma istemsizce göz devirsem de arabanın camına çarpan kafası tıktıktık ses çıkardığı için bir taraftan da gülümsemekten kendimi alıkoyamıyordum. Dayanamayıp kafasını camdan alıp omzuma yasladığım an diğer elini benim vücuduma sarmıştı. Bana sarılarak uyuyor olması kalbimin aniden ritminin değişmesine sebep olurken, bu durumu alkolün verdiği sarhoşluğa vurarak geçirmeye çalışıyordum. Benimde gözlerim yavaş yavaş kapanırken kafamı Aurora'nın kafasına doğru yaslamış şampuanının kokusunu içime çekerek yolculuk etmeye devam etmiştim.

~

''Efendim, Aurora hanımın evine geldik.'' Şoför sessizce beni dürtükleyip uyanmama sebep olduğunda boynumun tutulduğunu fark etmiştim. İstemsizce yüzümü buruştururken uyuyakaldığımız pozisyon beni oldukça şaşırtmıştı çünkü bende Aurora'ya sarılmış bedenini bedenime iyice yapıştırmıştım. Elimi hızlıca karnından çekince Aurora kıpırdanmış ama tekrar uyumaya devam etmişti.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now