VII

6.4K 390 98
                                    


Jungkook gelip apar topar kahvesini içen Hoseok'u alıp götürdüğünden itibaren 5 saat geçmiş, saat gece 11 buçuğa geliyordu. Himchan, üçlü koltukta ben uzandığım için televizyonun karşısında kalan ikili koltuğa sığmaya çalışmış ama başaramamış ayakları dışarı sarkarak televizyon izliyor, sürekli kanal değiştirip duruyordu. Gözlerim kapanmak için inat ederken, bende uyumamak için direniyordum. Günün yorgunluğu bedenimi ele geçirmiş adeta uyumam için bana baskı yapıyordu. Uyuyakalmadan önce Instagram'a girerek vakit geçirmeye karar verdiğimde orta sehpada duran telefonuma uzandım ve telefonu elime alıp kilidini açtım. Bir süre hayran sayfalarında gezinip işime yarayacağını düşündüğüm birkaç bilgiyi kaydettim. Daha sonra kendi profilime girdiğimde uzuca bir süredir fotoğraf atmadığımı fark edip galerimden eski bir fotoğraf seçip biraz düzenleyerek paylaşmaya karar verdim.

Fotoğrafı paylaştıktan kısa bir süre sonra gelen yorum bildirimiyle kapamak üzere olan gözlerim endişeyle açılmış, beynim yoruma bir mana bulmaya çalışıyordu.

Kim.Dongsunn, fotoğrafınıza ''Senin kim olduğunu biliyorum.'' yorum yaptı.


Instagram

12 Beğenme - 1 Yorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

12 Beğenme - 1 Yorum

AuroraWangg: #tbt

Kim.Dongsunn: Senin kim olduğunu biliyorum.





  Tekrar Instagram'a girerek fotoğrafın altına yapılan yorumu silmiş, yapan kişinin profiline tıklamıştım ama kayda değer hiçbir şey paylaşmadığı gibi attığı hiçbir fotoğrafta kendi yüzü de yoktu. 

Telefonu kucağıma geri bırakarak gözlerimi kapamış kim olabileceği konusunda derin düşüncelere dalmıştım. Kim bu kadar kendinden emin konuşabilirdi ki? Muhtemelen Kwang'ın adamlarından biriydi. Kang Chul beni hastanede gördükten sonra hemen Kwang'a haber vermiş oda benim ağzımı aramak, nasıl olduğumu öğrenmek için böyle bir şey düşünmüştü. Ya da sadece Kwang'ı tanıyan biriydi ve bu olayların hiçbirinin Kwang'la bir ilgisi yoktu.

Ben böyle derin düşünceler içindeyken üzerime düşen gölgeyle Himchan'ın ayaklandığını fark etmiş fakat su içmeye veya banyoya gittiğini düşünerek gözlerimi açma gereği bile duymadım. Bedeninin bana biraz daha yaklaştığını hissettiğimde tam gözlerimi açacaktım ki dudaklarımda hissettiğim baskıyla donup kaldım. Nasıl beni öpebilir? Arkadaşlığımızı hiç mi düşünmüyor? Zamanında ona karşı duyduğum ilgiyi veya hoşlantıyı artık adı her neyse, bastırmamın tek sebebi onu kaybedebilme ihtimalimdi. Ya ilerde bir şey olursa ve ben hem sevgilimi hemde dostumu kaybedersem düşüncesiyle içimde oluşan duyguyu bastırmayı tercih etmiştim ve üstesinden de gelmiştim. Ama bu yaptığı... Bu yaptığı kabul edilemezdi.

Ben bunları düşünürken belimde ve bacaklarımın altında hissettiğim kollarla havaya kalktığımda düşüncelerimde sıyrılıp en iyisinin uyuyor numarasına devam etmek olduğu kanaatine varıp kendimi iyice salmış başımı göğsüne doğru serbest bırakmıştım. Bu konuyu düşünmeyi sonraya erteleyip asıl yorum yapanın kim olduğu gerçeğini düşünmeliydim.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now