XIII

5.8K 398 128
                                    




Hatırlatma;

Boğazımı temizlemek istercesine öksürdüm. "Yoongi, bir soru sordum." Elini saçlarının arasına daldırıp karıştırdı ve sert bakışlarını tekrar benimle buluşturdu.

"Aurora, cidden çok sıkıldım."

Kaşlarım şaşkınlıkla havalandı. "Ben de halimden memnun değilim. Aramızdaki sorunu çözmek istiyorum artık."

"Bahsettiğim şey o değil." Aramızdaki mesafeyi bozmadan yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Yüzünün her ayrıntısını net bir şekilde görebiliyorken gözlerimi kocaman açarak ona baktım.

"Sana kötü davranmaya çalışmaktan, çok sıkıldım."

~

Kurduğu cümle kaşlarımın çatılmasına sebep olurken nasıl bir olayın ortasına düştüğümü anlamaya çalışıyordum. Aramızdaki mesafeyi biraz olsun açmak adına bir iki adım geri gidip konuşma kararı aldım.

''Ne demeye çalışıyorsun? Madem sıkıldın neden kötü davranmaya devam ediyorsun ki?''

Sabır dilercesine yüzünü tavana çevirip derince bir nefes alıp gözlerini kapattığında, konuşup konuşmamak arasında gidip geliyormuş gibi hissediyordum. Sanki konuşmak istiyordu ama bir türlü kafasından geçen cümleleri toparlayamıyor gibiydi. Bense hala bana mantıklı bir gerekçe sunması için sabırla konuşmasını bekliyordum.

''Bu kadar aptal olmana inanamıyorum.'' derince bir nefes alıp kapalı olan gözlerini tavana diktiğinde tekrar konuşmaya başladı. ''Lütfen odadan çıkar mısın? Hiç havamda değilim.''

Tekrar sinirlenmeye başladığımı hissettiğim an sanki vücudumda dolanan adrenalin beni ele geçirmiş gibi hissediyordum. Az önce bile isteye aramızda oluşturduğum boşluğu bu sefer benim ayaklarım öne doğru hareket ederek kapatmıştı.

''Bak beni sevmeyebilirsin bu senin en doğal hakkın ama bana saygı duymak zorundasın.'' dişlerimi sıkarak konuştuğum sırada birden atağa geçmiş olmam onu oldukça şaşırtmış görünüyordu.''Ve son olarak. Bana, neden böyle davrandığının mantıklı bir açıklamasını yapana kadar bu işin peşini bırakmayacağım. Anladın mı beni? Bu iş burada bitmedi.''

Yoongi'nin cevap vermesini beklemeden geri geri yürüyüp az önce girdiğim kapıdan hızlıca çıkıp arkamdan kapattığımda gözlerimi kapatıp sakinleşmek adına derin bir nefes almıştım. Gözlerimi açtığımda bir anda karşımda gördüğüm beden anlık irkilmeme sebep olsa da bozuntuya vermemek adına olabildiğince normal davranmaya dikkat ettim.

''Senin burada ne işin var Aurora?'' Namjoon'un sorduğu soruya karşılık onun biliyor olmasını umut ederek sorduğu soruya cevap verdim.

''Yoongi'nin neden bana karşı böyle bir tavır takındığını öğrenmek amacıyla yanına gitmiştim. Ama kendisi benimle konuşma gereksiminde bile bulunmadı. Bu olay benim çok fazla canımı sıkmaya başladı. Neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Ona kişisel olarak ne yapmış olabilirim? Neden benden bu kadar nefret ediyor ki?''

Art arda sıraladığım cümlelerin hepsini anlayabilmek için bir süre sessizliğini kormuş sonrada beni merdivenlerin oraya doğru çekmişti.

''Bak Aurora, aslında seninle kişisel bir probleminin olduğunu düşünmüyorum. Sadece Sejin Sunbae evlendiği için senin onun yerini almaya çalıştığını düşünüyor. Biliyorum çok saçma ve çocukça ama biz sorduğumuz zamanda bize yeterli bir açıklama yapmıyor. Yoongi insanlara çabuk güvenen biri değil bu yüzden sana olabildiğince uzak duruyor ve yaptığı davranışlarda senin açığını yakalamak adına yaptığı şeyler. Yani kısacası seni kovdurmaya çalışıyor.''

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now