XVI

6.8K 350 133
                                    


**Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum Mochi'lerim**
💜💜Lütfen beni üzmeyin💜💜   

Hatırlatma;

''Unutmak istediğim için içiyorum Jungkook.'' elini çekmek için yeltendiği sırada diğer elimi de kullanarak ellerimin arasına elini hapsetmiştim. Yaptığım hareket tekrar gözlerini masadan kaldırıp bana odaklanmasını sağlarken vakit kaybetmeden konuşmaya devam ettim.

''Bak Aurora ne yaşadın bilmiyorum ama anlatırsan rahatlayacağını biliyorum. Lütfen içinde yaşama artık.''

Ellerimin arasında tuttuğum elini çekmeden diğer elini de ellerimin üstüne koyduğunda gülümsemişti.

Artık tek düşünebildiğim şey Aurora'nın yaralı ruhuydu..

~

Jungkook'un Ağzından:

Aurora ellerimin arasındaki ellerini çektiği sırada avucumda oluşan anlık boşluk kalbimi tuhaf bir sızı kaplamasına sebep olurken hala kaçmaya çalıştığının farkındaydım. Anlatmak istemiyor gibiydi. Sanki kaçarsa her şey daha kolay olurmuş gibi hissediyordu.

Gözlerimi bir saniye bile Aurora'nın üstünden çekmezken, masanın üzerinde duran Soju şişesine tekrar uzanıp bardağını doldurmuş, tek dikişte içmişti. Beni umursamaması sinirlerimi bozmaya başlıyordu. Hem gitmeme izin vermiyor hemde benimle konuşmayı reddediyordu.

''Aurora, gitmemi istemeyen sendin şimdiyse ben burada yokmuşum gibi davranıyorsun.'' gözlerini içki şişesine sabitlemişken tek eliyle de Soju şişesinin etiketini şişenin üzerinden sökmeye çalışıyordu.

''Ne anlatmamı bekliyorsun Jungkook? Kimsenin bana acımasına ihtiyacım yok tamam mı?'' cümlesinin sonuna doğru gözlerini etiketten ayırıp  benim gözlerime sabitlemişti.

''Bak kimsenin sana acıdığı yok tamam mı? Bende sana acımıyorum. Veya etrafımızdaki herhangi biriside sana acımıyor. Sadece ne yaşadıysan veya ne yaşıyorsan çevrendeki insanlardan yardım almalısın. Bu utanç verici bir şey değil.'' bu sefer bardağa koyma zahmetinde bile bulunmadan Soju şişesini kafasına diklediği sırada bende Aurora'yı nasıl konuşturabilirim diye düşünüyordum. Soju'yu bir dikişte yarısına kadar içmiş yüzünü buruşturarak geri masaya bırakmıştı.

''Ah bunun tadı gerçekten berbat.'' elini boğazına götürdüğünde tekrar yutkunup derince bir nefes almıştı.

''Bak yeterince içtin Aurora daha fazla içmeni istemiyorum.'' tekrar şişeye yönelmesine fırsat vermeden kendi tarafıma şişeyi çekip ulaşamayacağı mesafeye getirmiştim.

''Ah gerçekten çok kötüsün Jungkook. Neden böyle yapıyorsun ki?'' gülerek şişeye uzanmaya çalışmış ulaşamayınca ise yüzünü düşürmüştü.

Az önceki ayıklığı giderken yerini tekrar sarhoş Aurora almıştı. Soju'nun çok kolay çarpan bir içki olduğunu bildiğim için daha fazla içmesine izin vermemeliydim. Zaten yarın hiçbir şeyi hatırlamayacak kadar sarhoş olmuştu.

''Meyve yemek ister misin Jungkook?'' söylediğim şeylerin hiçbirini takmayıp kendi kafasının içinde ne yaşıyorsa ona göre hareket ediyordu.

Oturduğu sandalyeden kalktığında sendelemişti. Düşecek gibi olursa onu tutmak için bende kalkmaya yeltendiğimde elini havaya kaldırmış kalkmamam için işaret vermişti. Dolaba doğru yöneldiğinde net göremediği için dolabın kulpunu ikinci seferinde yakalamış, kapağı açmayı başardığı için kendi kendine kıkırdamıştı. Sarhoş hali oldukça sempatik olsa bile içinde yaşadığı şeyleri merak ettiğim için sevimliliğine odaklanamıyor daha çok onu nasıl konuşturacağımı düşünüyordum.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now