XIV

6.2K 363 243
                                    


**Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum Mochi'lerim**
💜💜Lütfen beni üzmeyin💜💜

Hatırlatma;

''Ha bu arada Aurora. Dün bazı aksiliklerden dolayı Karaoke'ye gidemedik bu akşam gidiyoruz. Bizimle gelmek ister misin?'' Taehyung bazı aksilikler derken yanında oturan Yoongiye doğru bakarak konuşması bende gülümseme isteği oluştursa bile bozuntuya vermeden cevap vermiştim.

Yoongi birden elinde tabağıyla ayağa kalkarak konuşmaya başladığında bütün masanın dikkati benim vereceğim cevaptansa onun verdiği tepkiye dönmüştü.

"Eğer o geliyorsa, ben gelmiyorum." Konuşurken benimle olan göz kontağını bir an bile kesmezken, bende göz kontağını kesmeden bana geçen cevap verme hakkını kulandım.

''Tabi ki gelmeyi çok isterim Taehyung.''

Benden bu kadar kolay kurtulabileceğini düşünüyorsan çok yanılıyorsun bay Min huysuz Yoongi..

~

Sokağın köşesinden döndüğümde, gideceğimiz karaoke bar görüş açıma girmişti. Muhtemelen benden önce gitmişlerdi çünkü ben önce eve uğrayıp oradan geleceğimi söylemiştim. Üstüme giyindiğim gri kalın askılı dizlerimin altında kalan penye elbisenin altına beyaz spor ayakkabı giymiş, üstüme de sırtımdaki izleri kapatmak için beyaz bir gömlek giymiştim.

Sonunda karaoke barın kapısına geldiğimde, içeri doğru açılan kapıyı hızlıca itip içeri girmiştim. İçeri girdiğimde, kasanın arkasında  duran adamla göz göze gelmiş, oraya doğru yönlenmiştim.

''Kolay gelsin. Kim Namjoon adına bir oda kiralanmıştı. Oda numarasını  öğrenebilir miyim acaba?''

Sorduğum soruya karşılık kenara yazdığı post-it'i eline almış ve üstündeki yazıyı okuyup tekrar bana dönmüştü.

''İsminiz nedir öğrenebilir miyim?''

''Aurora Wang. İsterseniz görevli olan birini oraya yönlendirip ismimi teyit ettirebilirsiniz.'' söylediğim şeyi onaylayıp gülümsemişti.

''Buna gerek yok isminizi not olarak bana bırakmışlardı. Asansörle en üst kata çıkın, sola dönün. Oda numarası VIP12. İyi eğlenceler.''

Kafamı hızlıca sallayıp asansöre doğru yöneldiğimde şansıma asansörün benim olduğum katta olduğunu fark ettiğimde zaman kaybetmeden son kata tıklayıp beklemeye başlamıştım. Asansörden inip sola doğru döndüğümde kapıların üstlerinde yazan kapı numaralarına bakmaya başladım. Koridorun genişliği ve özenle dizayn edilmesine bakarsak burası sadece VIP odalardan oluşuyordu. Odaların saatlik parasını merak etmeden duramamıştım. Kim bilir ne kadar para ödemişlerdi. Bir taraftan merakımın üstünü örtmeye çalışırken diğer taraftan da odaların numaralarını kontrol etmeye devam ediyordum.

Sonunda ayaklarım VIP12 nolu odanın önünde durduğunda içeriden sesin gelmiyor oluşu beni oldukça şaşırtmıştı. Büyük ihtimalle ses yalıtımı yapılmıştı. Diğer odalardaki seslerle karışıp müşterilerin rahatsız olmaması için düşünülmüştü. Yüzümde oluşan taktir ifadesiyle kapıdan içeri girdiğimde çoktan karaokeye başladıklarını görmüştüm. Oldukça eğleniyorlardı.

Karaoke yapmak için kiraladıkları oda oldukça büyüktü. Bizim Himchan'la gittiğimiz yerler yanından bile geçemezdi. Oldukça lüks olmasının yanı sıra karaoke yapanlar için sahne bile yapılmıştı. Sahnenin arkasına monte edilmiş ekran oturanlarında sözleri takip edebilmesi için yapılmıştı. Sahneye çıkanlar içinse karşı çaprazda başka bir ekran monte edilmişti. Koltukların önünde duran birleştirilmiş masalarda bir sürü bira soju şişesi ve envai çeşit yiyeceklerle donatılmıştı.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now