XXI

6.4K 529 322
                                    





**Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum Mochi'lerim**
💜💜Lütfen beni üzmeyin💜💜



Hatırlatma;

Dikiz aynasından Cho Hee'yi gördüğümde gülümsememe engel olamamış Aurora'ya dönmüştüm. Aurora arkaya doğru dönmüş Cho Hee'ye arkasına yaslanmasına dair bir şeyler söylerken benimse tek düşünebildiğim tam bir aile gibi görünüyor oluşumuzdu. İçimi tuhaf bir sıcaklık kaplarken neden böyle hissettiğimi artık anlayabiliyordum. Sadece dile getirmek istemiyordum.

Arabayı çalıştırmaya yeltendiğim sırada Aurora'da kemerini takmış geriye doğru yaslanmıştı. Bu sırada Cho Hee'nin sorduğu soru ikimizi de hazırlıksız yakalarken arabanın istop etmesine sebep olmuştum.

''Arora, siz bu oppayla sevgili misiniz?''

Üçümüzde birbirimize bakarken Aurora'nın vereceği cevabı merakla bekliyordum.

Jungkook'un Ağzından;

İkimizde şaşkınca Choe'ye bakmaya devam ederken Aurora çok geçmeden kendini toparlamış, cevap vermişti.

''Hayır Minik Kelebeğim biz Jungkook Oppa'nla sevgili değiliz.'' Aurora gülümsemeye devam ederken kurduğu cümle nedensizce keyfimi kaçırmıştı. ''Şimdi arkana yaslan ve yaramazlık yapmadan güzelce otur tamam mı?'' cümlesini tamamladıktan sonra kendisi de kafasını önüne döndürmüş gülümseyerek camdan dışarı bakmaya başlamıştı.

Çok geçmeden bende kendimi toparlayıp tekrar arabayı çalıştırmış, tiyatro salonunun otoparkından arabayı çıkarmıştım.

''Nereye gidiyoruz şimdi? Bildiğim iyi bir restoran var oraya gidebiliriz. Bizimkilerde oraya gelir?'' Yola bakarak konuştuğumda cevap vermesini bekliyordum ona göre kavşaktan dönerek restorana doğru gidecektim.

''Bak ne diyeceğim. Bence benim eve gidelim hem daha rahat hareket ederiz hemde Choe'yle daha rahat kaynaşırsınız.'' Aurora'ya bakmasam bile sesindeki tınıdan gülümseyerek konuştuğunu anlayabiliyordum. Bende gülümseyerek kafamı salladığımda bir buçuk iki saat önce geldiğimiz yolu tekrar geri dönmeye başlamıştık.

''Ha Jungkook bu arada Yetimhaneye uğrama şansımız var mı? Choe'nin pijamalarını ve oyuncaklarını almam lazım. Merak etme yolumuzun üzerinde.''

Tekrar kafamı salladığımda vitesin üzerindeki elimin üzerine elini koymuştu. Aniden böyle bir şey yapmış olması anında vücudumun baştan sona elektriğe maruz kalmış gibi hissetmeme sebep olurken gözlerimi yoldan çekip ona sabitlemiştim.

''Çok teşekkür ederim bugün için.'' Yüzüne yerleştirdiği minnettar gülümseme beni de gülümsetirken gözlerimi gözlerine sabitleyip konuştum.

''Önemli değil. Benim için bir zevkti.''

~

Eve geldiğimizde çok geçmeden bizimkilerde gelmişti. Choe ilk başta bizimkilerden uzak durmayı tercih etse bile türlü türlü şebeklikler yaparak Choe'nin gönlünü kazanmayı başarmışlardı. Yoongi Hyung bile normalde çocukları sevmediği halde onunla oyunlar oynayıp gönlünü kazanmaya çalışıyordu. Bu durumdan bir hoşnut olmayan bendim. İlk başlarda sadece benimle ilgilenip benim onunla oynamamı isterken şimdi diğerlerine de ısındığı için onlarla da oynuyor ilgi bekliyordu. Aurora ise mutfakta bizim için bir şeyler yapıp akşam yemeği için hazırlık yapıyordu.

Hoseok Hyung'un kucağında olan Choe'ye doğru döndüğümde Hoseok Hyung'un onun için yüzünü şekilden şekile soktuğunu görmüştüm. Choe ise küçük elleriyle onun yüzünü kavramış yanaklarını sağa sola çekiştiriyordu.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now