VIII

6K 379 117
                                    



Himchan'ın dün gece ki yaptığı hareket yüzünden sabah erkenden kalkmış ve hazırlanıp evden kaçar gibi şirketin karşısındaki kahve dükkanına gelmiştim. Normalde bugün izinli olmama rağmen kalkıp şirkete geldiğimi gören patronlarım muhakkak çalışmak için yanıp tutuştuğumu hatta ve hatta onlara yalakalık yaptığımı bile düşünebilirlerdi. ' Heey! Bana bakın ben ayağım sakat olsa bile geliyorum çünkü ben örnek bir stajerim(!)' aman ne mutlu sana Aurora... Halbuki anlatamazsın ki en yakın arkadaşım gece ben uyuyorum sandığı için beni öptü ve ben nasıl davranacağımı bilmediğim için onu uyandırmadan evde bir ninja edasıyla gezmiş üstüme elime ne geçerse giymiştim. Uyumlu olup olmadığına dikkat bile edememiştim doğru düzgün.

Gözlerimi üzerimde acele ettirmeden gezdirdiğimde kolay giyilebilsin diye seçtiğim pudra rengi balıkçı yaka örgü elbise, altınaysa lacivert Supergalarımı giyinmiştim. Normalde evden çıkmadan önce elbisemin altına ince bir çorap giyinmeyi düşünsem bile çoraplarımın olduğu çekmecenin içinde kullanmadığım poşetlerde duruyordu. Çorabı alayım derken çok fazla ses çıkarıp Himchan'ı uyandırabilirdim ve bu yapmak istediğim en son şeydi bu yüzden kenarda duran babet çoraplarımı giymiş ve ayakkabılarımı da elime alıp, evde çok fazla dolanmamaya gayret ederek hızlıca evden çıkmıştım. Büyük ihtimalle Himchan beni evde göremeyince küçük bir kriz geçirip beni arayacak, o ayakla nereye gittiğimi soracaktı ve bende bugünki aramalarını es geçerek iş yerinde çok yoğun çalıştığımı aramalarını görmediğimi söyleyerek akşam onu geçiştirecektim.

Kahve dükkanının içinde çalan hoş mırıltı beynimin karıncalanmasına sebep olurken yavaş yavaş uyku gözlerimi ve bedenimi ele geçirmeye çalışıyordu. Dün gece olan olaydan sonra bir de aniden çıkagelen şu gizemli arkadaş kafamı oldukça kurcalamıştı ve doğru düzgün uyuma fırsatı elde edememiş, sabahleyin de evden kaçabilmek için oldukça erken uyanmak zorunda kalmıştım.. Uykuya direnmek adına kendime söylediğim Mochadan bir yudum daha alıp ayağa kalkarak yüzümü yıkamak amacıyla lavabo yazan yere doğru yürümeye başlamıştım.

Oturduğum masaya geri döndüğünde daha ayılmış hissediyordum. Menajer Sejin üyeler pratik yapmadan önce sabah kahvesi içtiklerini söylediğini hatırlayınca şirkete geçmeden önce onlar içinde kahve almaya karar vermiştim. Telefonuma gerekli olan bilgileri kaydederken her zaman yanımda bulunması amacıyla bunuda kaydetmiş olmalıydım. Kasaya doğru yürüyüp telefonumdaki notlar kısmına kaydettiğim yedi ayrı kahve çeşidini kadına söylediğimde önce bu kadar kahveyi ne yapacağıma anlam veremeyerek baktı ama sonra umursamama kararı almış olacak ki omuz silkip kahveleri hazırlamaya başlamıştı. Hazırladığı kahvelerin üzerine çeşitlerini yazmasını istediğimde yine yüzüme evimde kutup ayısı beslediğimi söylemişim gibi beni yargılamış sonra tekrar kafasını sallamıştı. İsimlerini söylemeyi bende akıl ediyordum tabiki ama söylemem doğru olmazdı muhtemelen. Bang PD'nim, çalıştığım şirketi olabildiğince az kişiyle paylaşmamı söylemişti ve bende buna dikkat ediyordum sadece.

Kadın kahveleri hazırlayıp tek tek taşıyacağım kutulara koyarken bende gözümle takip etmeye çalışıyor yerlerini ezberlemeye çalışıyordum ki o sırada telefonumun titremesiyle dikkatim kahve bardaklarından telefonuma çekilmiş oldu.

Kim.Dongsunn: Ne demek NE?
Alt tarafı arkadaş olmak istiyorum Aurora..
Bu arada gece uyuya kalmışım
Hehehee
Günaydın(:

Çok fazla arkadaş olma olayına takıldığımı fark ettiğimde bu konuyu daha fazla uzatmama kararı alarak geçiştirmek adına bir şeyler yazmaya başladım.

AuroraWangg: Tamam herneyse
Tahmin etmiştim uyuyakaldığını.
Sanada günaydın :d:d

Kim.Dongsunn: Çok erken uyanmışsın neden?
Uyku mu tutmadı?:d:d
Yoksa benden mesaj beklerken uyku tutmadı da hiç mi uyuyamadın sldşsşxşeşd

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now