#62

144 4 0
                                    

Het is avond, Ron, Harry, Hermione en ik lopen naar het verboden bos. Daar staat Bella op ons te wachten. "Kom laten we snel gaan" zeg ik. We lopen met z'n vijven het bos in. We lopen een paar minuten. Ik zie een schim in de verte. We lopen wat dichterbij. We kunnen ze nu horen. "Wat doe jij hier Celtic?" vraagt een stem. "Niks wat jouw aan gaat" zegt Thomas. "Hoe gaat het met je zusje?" vraagt de stem. "Ze weet niet dat ik besta" zegt Thomas. "Alsof ik dat moet geloven" zegt de stem,"CELTIC KOM MAAR TE VOORSCHIJN". "We moeten terug" zegt Hermione. "IS BELLA NORCE OOK GEKOMEN" roept de stem weer. "Ik weet wie het is" zegt Bella, "Fenrir Greyback". "Dat is een weerwolf" zeg ik. "Dan kan hij ons ruiken" zegt Hermione. "En horen" zegt Fenrir. "Rennen" zeg ik tegen ze. Ron, Hermione en Bella rennen weg. "waarom ga jij niet?!" zeg ik. "Waarschijnlijk om de zelfde reden waarom jij niet gaat" zegt Harry. Er word een spreuk op ons afgevuurd. Ik word vast gepakt van achter. "Ga" zegt Thomas. "Als jij ook weg gaat" zeg ik. "Hij verschijnselt weg. Ik vuur nog een spreuk af en daarna rennen Harry en ik weg. We rennen terug naar het kasteel. Daar staan Hermione, Ron en Bella. "Waarom gingen jullie niet meteen weg?!" zegt Hermione boos. "Jullie moesten eerst in veiligheid zijn" zeg ik, "Net zoals jij Harry". "Madison loop even mee" zegt een bekende stem, Dumbledore. "Hun hadden er niks mee te maken" zeg ik snel. "Loop even mee" zegt hij. Ik knik en loop achter Dumbledore aan. We gaan naar zijn kantoor. "Ga zitten Madison" zegt Dumbledore, "Ik weet dat je bij je broer was, Hoe gaat het met hem?" vraagt Dumbledore. "Goed, hij had me kunnen verraden aan Fenrir, maar hij deed dat niet" zeg ik. "Het is gevaarlijk om hem op te zoeken in de nacht" zegt Dumbledore, "Zorg er voor dat je hem opzoekt overdag". "Hoe moet ik hem dat vertellen?" vraag ik. "Ik denk dat hij dat ook wel weet" zegt hij, "Hij is net zo speciaal als jouw, jullie zijn samen zo sterk. Daarom wou Voldemort dat 1 van jullie aan zijn kant zou staan. Jij kan spreuken maken, hij ook. Je bent sterker dan een gemiddelde Heks/tovenaar. Net zoals hij. Jullie zijn samen zelfs veel sterker dan mij. Alleen je weet dat Harry hem moet verslaan". "ja dat weet ik, maar ik wil hem helpen tot zover ik kan" zeg ik. "Het is al laat, morgen begint de vakantie" zegt hij. Ik knik en loop weg. "Madison doe voorzichtig" zegt Dumbledore. "Ik zal voorzichtig zijn" zeg ik en loop weg.


Harry, Ron en ik zitten met z'n drieën in de trein terug naar Londen. Hermione wou er niet bij komen zitten, dus nu zit zij ergens anders. Lavender komt langs lopen en tekent wat op het raam. "Ik word echt gek van haar" zegt Ron. "Ik dacht dat je van haar hield" zeg ik. "Ze wil de hele tijd zoenen, mijn lippen zijn er kapot van" zegt hij en hij buigt naar Harry toe om het te laten zien. "Ik geloof je wel" zegt Harry snel.  

We lopen over het perron heen opzoek naar Ginny. Ik word opgetild van achter. Ik ben aan schoppen en ik hoor gelach. "Fred zet me neer!" roep ik en ik geef George en Fred een knuffel. "We hebben Ginny al gevonden" zegt George tegen Ron en Harry. We lopen naar de rest toe en ik word meteen omhelst door Molly. Ik kijk rond voor Percy, hij is niet gekomen. George ziet mij kijken. "Hij was te druk bezig" zegt George. Ik knik en praat wat met Fred en George.

Zodra we bij het huis van de Weasley's aan komen, leg ik mijn spullen in de kamer van Ginny. "Je gaat ons verlaten zo te zien" zegt Fred. Normaal slaap ik op de kamer van Fred en George, maar Hermione is er niet dus ik slaap bij Ginny. "Ja ik verlaat jullie" zeg ik met een grijns en loop weer naar beneden en ik ga bij Harry en Ron zitten. "Wat had Dumbledore nog tegen je gezegt?" vraagt Ron. "Dat ik mijn broer op een ander tijd stip moet gaan ontmoeten" zeg ik. "Voor de rest niks?" vraagt Harry. Ik schud met mijn hoofd nee. "ETEN" Hoorde je Molly roepen door het huis.

3K OMG!!

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now