#41

138 9 0
                                    

Ik loop samen met Hermione door school, we hebben het een paar mensen verteld over wat we gaan doen. "Hey Hermione en Madison" ik draaide me om en keek tegen Bella. "Hey bella" zeide ik en Hermione tegelijk. "Ik ga nog even naar de bibliotheek" zei Hermione en ze liep weg. Bella en ik liepen samen naar de chillruimte. "Bella, we zijn iets van plan, maar ik weet niet of ik het je kan vertellen" zei ik een beetje beschaamd. "Vertel me zo min mogelijk, Voldemort kan in mijn hoofd komen." Zei ze verdrietig. Ze begon te huilen. Ik vindt het zo zielig voor haar. Ik ging naast haar zitten. "Dit is niet jouw fout bella, hier kan jij ook niks aan doen."

Ik zie iemand met sneeuwwitte haren en een meisje om zijn middel. Ik keek nors voor uit. Blijkbaar zag bella het. Ze begon te lachen en prikte in mijn zij. "Wat is hier zo grappig,Celtic" zei Parkinson met een irritante hoge stem. Ik negeerde haar en keerde me weer  naar Bella. "Dray ze negeert me.." zei ze weer met die irritante stem. "Ik zie je wel weer in de les" zei ik tegen Bella en liep weg. Waarom was ik nou weer zo.

We moesten ons verslag gaan afmaken in de grote zaal. Ik liep richting Slytherin tafel samen met Hermione. Ik moest of naast Draco of naast Parkinson. Hermione gaf mij een duw richting Draco. Hij keek geschrokken op, ik ging naast hem zitten en pakte me spullen. Parkinson keek me boos aan. Ik negeerde het, maar uiteindelijk zal ze wel weer iets zeggen.

Ik was nu al een tijdje bezig en ik voelde Draco dichterbij komen. Hij zat nu bijna tegen mij aan. Ik keek naar Hermione en die zag het. Ze ging glimlachen, dat zag Parkinson dus ook. "Waar sta jij nou weer naar te glimlachen, modderbloedje" zei de irritante stem van haar wil. Ik werd boos en wou wat zeggen. Hermione en draco zagen het. Ik kreeg een schop van Hermione onder de tafel. Zij wou geen problemen, dus ik zei niks.

"Celtic, laat mijn vriendje met rust... zoek je eigen" begon ze weer. Ik negeerde het maar. "Celtic jij bloedverrader, negeer niet iemand die hoger je staan" dat was voor mij de druppel. Hermione was in paniek van wat ik zou zeggen en Draco deed een snelle actie wat me rustig maakte. Hij pakte me hand onder te tafel. Het voelde fijn, vertrouwd... voel ik wat voor hem? Niet aan denken Madison.

Draco POV

Ik zag Madison boos worden. Voordat ze wat kon zeggen pakte ik snel haar hand onder de tafel. Ik weet niet precies waarom ik zo iets deed. Ik denk omdat ik haar altijd al zo wou vast pakken. Ik staarde maar wat vooruit. Ik voelde een knijpje in mijn hand. Ik keek omhoog en zag dat Madison wat tegen me wou zeggen. Pansy was weg... sinds wanneer ging ze weg? "Je moet misschien achter Parkinson aangaan, voordat ze de hele school gaat vertellen dat we wat hebben" zei Madison. Ik knikte en wou haar handen liever niet los laten maar het moest toch.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now