#54

127 6 3
                                    

( i know dat ik steeds een tijd sprong maak, maar anders zou ik niet weten hoe ik dit boek verder moet schrijven) 

het is nu een paar weken verder. Hermione en ik zitten in de les van Slughorn. Waar Draco ook zit, hij ontloopt me, dus de kans om met hem te praten is er ook niet. De les word verstoord door Harry en Ron. Ze vechten om een boek. wat er nog best grappig uit ziet. Ron wint het gevecht en krijgt het beste boek. Harry en Ron komen bij mij en Hermione staan. "Wie weet wat dit is?" vroeg Slughorn. "het is liefdesdrank, iedereen ruikt wat anders" zeg ik. "goedzo 10 punten naar gryffindor, vandaag gaan jullie de drank van levende dood maken". Iedereen ging aan een tafel zitten.

Alleen Harry had zijn potion goed gemaakt. De rest zag er niet meer uit. Ik keek naar Draco, z'n haar zat helemaal in de war. Hij keek mij ook aan, maar keek snel al weer weg en liep naar Parkinson. "De volgende keer ga je in een tweetal werken" zegt Slughorn. " jullie mogen gaan". Hermione en ik wouden weglopen, maar we werden  als snel tegen gehouden door Slughorn. "Madison, Hermione ik heb jullie 2 nog over en Bella en Draco ook, jullie kunnen niet samen dus kies maar iemand uit die 2." Ik keek Hermione bedenkelijk aan. "Madison gaat met Malfoy en ik ga met Bella" zei ze en keek me met een grijns aan. "Dat is dan geregeld". We liepen naar buiten, ik sloeg haar met mijn boek. "Serieus, waarom deed je dat, mij en Draco?" "Jij wou hem niet opgeven dus ik help je alleen". Ik rolde met mijn ogen. "Laten we gaan" zeg ik.

"Ik moet nog wat vragen aan de professoren" zegt Hermione en ze loopt weg. Ik liep maar een beetje door de gangen heen. "Hey Madison" zegt Bella. "Hey bella" zeg ik en geef haar een knuffel. "En hoe bevalt het je bij Hermione?" Vraag ik. "Ja goed, alleen Voldemort gaat wel achter mij aan zitten". We komen aan bij de chillruimte. "Hoe gaat het tussen jouw en Draco?" Vraagt ze met een grijns. "Hij ontloopt me en doet niet bepaald aardig" zeg ik. Ze kijkt naar m'n vingers, ze wist van de ring. "Waar is je ring?" Vraagt ze. "Ik gaf hem terug en zei dat ik hem nog niet zou opgeven" zeg ik. "Ik ga even iemand zoeken" zegt ze. Ik knikte en ze liep weg.

BELLA POV

Ik kwam Madison op de gang tegen en we liepen samen naar de chill ruimte. "Hoe gaat het tussen jouw en Draco?" Vraag ik met een grijns. "Hij ontloopt me en doet niet bepaald aardig" zegt ze. Ik begin boos te worden. "Waar is je ring?" Vraag ik. "Ik gaf hem terug en zei dat ik hem nog niet zou opgeven" zegt ze. "Ik ga even iemand zoeken" met die woorden liep ok weg. Iemand geeft eindelijk een keer om hem, gaat ie zo doen. Ik loop naar de common room, ik zie hem daar zitten. "Draco Malfoy meekomen" zeg ik boos. Hij staat op en loopt mee. "Wat Bella" zegt hij emotieloos. "Mag wel wat vriendelijker, waarom ontloop je Madison". Hij twijfelt en kijkt naar zijn linkerarm. Ik wist meteen wat er aan de hand was. "Sinds wanneer?" Vraag ik. "Sinds deze vakantie" zegt hij. "Hoe ben je weggekomen?" Vraagt hij. Ik wist dat ik niks van Madison mocht zeggen. "Waarom ontloop je Madison?" Vraag ik. "Kijk wat ik op mijn linkerarm heb, Ik wil niet dat Voldemort weet dat ik haar ken, hij zult er gebruik van maken, ze zal in gevaar zijn" zegt hij bezorgt. "Ik had het Madison ook verteld, ze heeft me geholpen" zeg ik. "Ze is al in gevaar, hij zit al achter haar aan" zeg ik. "Voor wat?" Vraagt hij. "Ze kan spreuken maken en hij heeft haar broer al" zeg ik. "Hij mag niet weten dat ik haar ken" zegt hij. "Je kent haar al en nu ontloop je haar, ze geeft veel om je, ze geeft je niet op en ze heeft recht  op de waarheid" zeg ik. Hij knikte "maar niet nu" zegt hij. Ik rolde met m'n ogen. "Schiet op voor dat ze iemand anders krijgt"

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now