#55

116 7 0
                                    

DRACO POV

Bella heeft gelijk, Madison heeft het recht om het te weten. Maar ik kan het niet, als hij weet dat ik van haar hou dan is ze in nog meer gevaar. Wat moet ik toch, ze zal me moeten opgeven, maar hoe? Ik moet Pansy hebben. Ik loop naar de grote zaal toe, daar zie ik Madison met Potter zitten, niet veel later komen Granger en Weasley ook binnen. Ik staarde al een tijdje naar Madison, Granger was het opgevallen. Inmiddels ging Pansy naast me zitten. Nu mijn plan. Ik zie dat Madison en Granger kijken. Ik kijk naar Pansy haar ogen en dan naar haar lippen. Pansy begreep wat ik deed en ik zoende haar, toen ik klaar was zag ik dat Madison, Granger, Weasley en Potter weg waren. Ik keek naar Bella, ze zat me met vol ongeloof aan te kijken. Ze liep daarna ook weg en gaf mij geen enkele blik meer.

MADISON POV

"gaat het Madison?" vraagt Harry. ik knik. Alleen Hermione zag wat er gebeurde, Draco en Parkinson waren aan het zoenen. "Morgen beginnen de Try-outs voor gryffindor team, gaat het lukken?" vraagt Hermione. "laten we hopen dat we in het team komen" zegt Ron. "Harry jij moet naar Dumbledore" zeg ik. "Hoezo?" vraagt hij. "ga nou maar, het is belangrijk" zeg ik en hij loopt weg. Lavender Brown komt langs lopen. "Hey Ron" en ze loopt weer verder. Ik kijk naar Ron, maar die haalde zijn schouders op.

We zitten in de common room te wachten op Harry. "En hoe ging het?" vraag ik als ik Harry zie. Hij vertelde ons alles wat hij zag bij het zien van Dumbledore's herinneringen. "waarom laat hij dit zien aan mij?" vraagt Harry "We moeten volgende keer samen komen" zegt Harry tegen mij. "Hermione zullen we gaan slapen?" ze knikt "Sleepwell jongens" zeg ik en we lopen naar onze slaapkamer. "sleepwell Hermione"
"Sleepwell Madison"

"Wakker worden madison, Vandaag zijn de try-outs" roept Hermione. Ik gooi de dekens van me af en trek mijn zwerkbal kleding aan. Hermione en ik lopen samen naar het ontbijt. We gaan bij Harry en Ron zitten. "Zenuwachtig?" vraag ik aan Ron. "ja, jij niet?" "een beetje" zeg ik. "Laten we gaan" zegt Harry en we lopen naar het zwerkbalveld. Ginny en ik gaan samen voor Chaser, Ron gaat voor keeper en Harry blijft seeker.

Eerst gaan de chasers Ginny, ik en nog een paar meiden. Na dat we een kleine partij gespeeld hebben hebben Ginny, Katie Bell en ik het vaakst gescoord. Daarna gaan de keepers Ron en Cormac MClaggen. Daarna zijn de beaters.

We zitten met z'n alle te wachten in de common room. We krijgen meteen te horen wie het gehaald hebben. "chasers zijn Katie Bell, Ginny Weasley en Madison Celtic" Ik geef Ginny een knuffel "we hebben het gehaald" zeg ik blij. "de beaters worden Jimmy peakes en Ritchie Coote, Onze keeper word Ron Weasley" Ik zie bij Hermione een glimlach op haar gezicht, maar die verdwijnt al snel. Lavender en Ron zoenen. Hermione was weggelopen. Harry en ik liepen er snel achter aan. "daar zit ze" zeg ik en wijs naar Hermione. "Gaat het wel Hermione?" vraag ik. ze kon nog geen antwoord geven of ron en Lavender stond daar. "dit plekje is bezet ron" zegt lavender. "wat is er Hermione?" vraagt hij. Inplaats van dat ze antwoord, zegt ze een spreuk. Ron loopt snel weg. Ik probeer haar te troosten. Niet zo heel veel later komen er weer 2 mensen aanlopen. Ze hadden ons nog niet gezien, maar ik zag wel wie het was. Draco met Parkinson, Hermione keek me bezorgt aan. Ze beginnen te zoenen. Ik voel een brok in m'n keel komen, ik probeer het weg te slikken. "Harry blijf bij Hermione, Ik ga even lopen" zeg ik. ik zie Hermione nog bezorgt kijken, maar ik doe alsof ik die blik niet gezien had. zodra ik om het hoekje ben gelopen rolt er een eenzame traan over mijn gezicht. Jammer genoeg kom ik Parkinson en Draco tegen. "wat is er Celtic, jaloers om dat ik Draco heb?" vraagt ze met een grijns. Ik had er niks op terug te zeggen, er kwamen steeds meer tranen. Draco kijkt me bezorgt aan, door hem loop ik te huilen en nog steeds wil ik hem nog niet opgeven. Ik loop langs ze, maar Parkinson pakt me vast. "waar denk je heen te gaan" zegt ze weer met een irritante stem. "Pansy, Professor Snape zoekt je" zegt Draco. Ze laat me los en loopt weg. Hij zet een stap dichter naar mij. Ik zet een stap naar achter. Hij zet nog een stap naar voren. ik kan nergens heen. Ik sta tegen de muur aan. Ik huilde nog een klein beetje. Hij wou mijn tranen weg halen maar ik draaide me hoofd. "waarom Draco?" vraag ik. "Waarom eerst mij zoenen en vervolgens Parkinson zoenen" zeg ik boos. "ik hoorde dat je in het team zit" zegt hij om het onderwerp te veranderen. Of hij zoende me zonder betekenis of hij heeft z'n duistere teken, waarom verteld hij me niks. Ik kijk hem nog steeds boos aan. "verander het onderwerp niet" zeg ik steeds bozer. "waarom eerst ik en daarna Parkinson" "gewoon" zegt hij. zijn enige antwoord is gewoon. "Aan de kant Malfoy" zeg ik en hij zet een stap aan de kant. "betekent dat je me opgeeft?" vraagt hij. Ik loop weg "nog niet"

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now