#31

183 9 0
                                    

We liepen met ze vieren naar de grote zaal om te ontbijten. Ik ging naast Harry zitten en Ron tegenover ons met Hermione. Hermione en ik waren in gesprek. En Ron was met zn broers, je ziet gewoon dat Harry ergens mee zit. Hermione zag het ook. Ik keek snel naar de Slytherin tafel. Kijken waar bella zat, ze keek mij aan. Via mijn oog hoeken zag ik dat Draco mij ook nog snel aankeek en ging toen weer verder met zn vrienden.

Ik nam een slok van Mn drinken en Hermione nam een hap van haar eten. We stikte allebei bijna door wat Harry zei. Ik keek hem met grote ogen aan en Hermione ook. De rest van de zaal was gefocust op ons. Ik kijk naar Harry, hij keek mij met een grijns aan. Harry had tegen mij gezegd dat hij het wist van mij en Draco. De hele zaal probeerde in stilte mee te luisteren. Ik fluisterde naar Harry, " we praten amper en stel het was wel zoiets dan ging dat niet want jullie zouden het er niet mee eens zijn". Ron wist het blijkbaar ookal. Ze stonden allebei met een grijns op hun gezicht naar mij te kijken. Ik wist dat Hermione niks had gezegd door haar reactie gezien te hebben. Nog steeds de hele zaal wachtte in spanning af. Ik trok het niet meer, dus ik stond op en liep weg. Ik wist dat de hele zaal mij volgde met hun ogen.

Ik Had Harry Ron alles uitgelegd. En ze begrepen het ook. Ze hadden ook tegen mij gezegd dat ze het niet erg zouden vinden als ik wat met hem kreeg. We liepen weer terug naar de grote zaal, want we hadden les. Ik moest nog een les met Parkinson samenwerken. En wat Draco tegen mij had gezegd over dat hij mij niet kwijt wil, ging niet uit mijn hoofd. Het bleef erin zweven.

Ik ging daarom ook niet naast hem zitten maar naast Hermione. Ik wist zelf ook dat ik Parkinson daar plezier mee doe. Maar ja ik wou het zo snel mogelijk af hebben. Ik was al bezig met schrijven, en Parkinson was alleen maar bezig met flirten. Ik irriteerde me eraan, halve jaloezie maar ook halve irritatie dat ze niet stopt met praten. Ik zag alleen ook dat Draco het irriteerde en Hermione zag het ook. Ik moest er om lachen, waardoor Hermione mee lachten.

Nadat we klaar waren keek Parkinson ons boos aan, "wat is er Parkinson, heeft Malfoy je afgewezen". Ze keek me boos aan, waardoor ik een grijns op Mn gezicht kreeg. Parkinson wou me een klap geven alleen Draco hield haar tegen. Waardoor ze alleen maar bozer werd. JE NEEMT HET OP VOOR DAT DING DAAR, DAT DING DAT HAAR EIGEN BLOED VERRAAD ze was boos en liet het ook merken. mensen hadden het al verwacht dat er z'n ruzie zou komen dus niemand besteed er echt aandacht aan. Rustig babe, zei Draco in de hoop dat ze stiller werd. Blijkbaar werkte het ook. Ze was gewoon te verliefd op Draco.

MISTER POTTER, MISS CELTIC HIER KOMEN EN WEL NU METEEN schreeuwde Mad-Eye. Ik keek Hermione geschrokken aan. "Madison wat heb je nu weer gedaan!" Ze keek me met medelijden aan." Ik heb niks gedaan, misschien Harry!" MISTER POTTER MISS CELTIC KOM NU OF ER ZWAAIT WAT. Iedereen keek nu geschrokken om zich heen. DE LAATSTE KEER MI... verder kwam hij niet want Snape stond daar. Mister Potter en Miss Celtic moeten naar Albus Dumbledore zei hij met een kille stem. Ik wil niet weten wat er gebeurd was als we met Mad-Eye mee gingen.

Dumbledore vroeg zich alleen maar af wat Mad-zege gezegd had. Ik legde alles uit en Harry vulde me soms aan. We mochten weer terug naar de grote zaal.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu