#35

164 9 0
                                    

Vandaag gingen we terug naar Hogwarts. Ik heb er veel zin in. In de vakantie miste ik de school al. Iedereen is druk in gesprek. Bella komt huilend ons coupe in. Ik kijk bezorgt naar Hermione. Ik trek haar in een knuffel, hierdoor ging ze nog erger huilen. Harry en Ron verlaten de coupe zodat we kunnen praten. "Bella rustig aan, je kunt ons alles vertellen" zei de rust gevende stem van Hermione. Jullie gaan bang worden als ik het jullie vertel zei ze zelf best bang. Nee, we zullen nooit bang van jouw worden zeg ik, ik zie dat ze alweer een glimlach op haar gezicht krijgt.

Ze liet ons haar linkerarm zien. Ik keek geschrokken naar Hermione. Daar stond de dark mark. Bella zei nog in paniek ik wilde dit niet, mijn ouders hebben me gedwongen, ik zou dit nooit willen. Ze liep weg, huilend. Ze was bang dat wij bang werden van haar.

Ik keek naar Hermione en zei "ik geloof haar". Hermione knikte van ja ik ook. Harry en ron hebben het recht om het te weten. Ze knikte weer. Ik wou naar ze toe gaan, Hermione hield me tegen. "Madison als jij naar Slytherin gaat voor haar, leg ik het hun uit". Ik knikte en liep naar Slytherin. Hermione zou uitgescholden worden als ze naar Slytherin gaat. Dus ik begrijp wel waarom ik ga.

Ik liep door Slytherin heen. Jij hoort hier niet bloedverraader, hoorde ik een paar keer. Ik kwam langs Parkinson, en haar groepje. UGH Celtic wat moet je hier nou weer. Ik liep haar voorbij, ze riep nog wat dingen, maar ik negeerde het. Ik zag Bella in een coupe zitten, ik zag Draco ook. Ik ging bij de opening staan. Bella keek me geschrokken aan. Waardoor Draco zich ook omdraait. Ik liep langs Draco en gaf Bella een knuffel. Ze knuffelde me terug en begon weer te huilen. Ik troostte haar. Ik zag aan Draco dat hij geen idee waar het over ging. Maar hij bleef wel staan. Ze trok haar mouw omhoog en liet haar linkerarm weer zien. In mijn oog hoeken zag ik dat Draco geschrokken op keek. Ik zag aan haar dat ze dit niet wilde. Ik trok haar weer in een knuffel. En ik deed haar mouw weer omlaag. Ik ga tegen over haar zitten naast Draco. "Bella je komt hier wel doorheen, vertrouw me". Ze kreeg weer een glimlach op haar gezicht. "Hoezo ben je niet bang voor me?" Vroeg ze. "Ik weet dat je het niet wilt, en je bent me vriendin, ik zal je nooit laten vallen, ook niet voor een tattoo. Alleen ik zou nooit aan zijn kant staan". Nadat ik dat had gezegd keek ze me blij aan. En ze begreep zelf ook wel dat ik nooit aan zijn kant zou staan. "Hermione denkt er precies hetzelfde over als mij, je raakt je vrienden niet kwijt". Ze keek van Draco naar mij. Ze dacht sowieso dat we allemaal vijanden zijn. Wat iedereen denkt aangezien ik en Draco alleen maar ruzies hebben. Hij keek vooruit, en deed niks anders dan dat. Ik gaf hem een por in zn zij. "Waar denk jij aan". Hij keek me emotieloos aan. "Laat maar niks gevraagd" ik zei het en wou weg lopen. Alleen hij trok me weer terug nu zat ik tegen hem aan. "Sorry was er gewoon even niet bij". Ik knikte en liep deze keer wel gewoon normaal weg zonder naar achter getrokken. Ik wist dat ik Bella verbaasd had achter gelaten. Ik was terug gekomen bij Ron Harry en Hermione.

"Ron en ik geloven Bella ook, ze is veelste lief om een dooddoener te zijn. Ik heb ook nooit begrepen waarom ze in Slytherin zat", zei Harry.

En we praatten verder tot we Hogwarts zagen. We liepen naar de koetsen. We stapte in. Er zat al een meisje in. Hermione probeerde haar voor te stellen. "Dit is Loo..." ik zag dat ze zich schaamde. Dit is Luna lovegood.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now