#40

134 8 0
                                    

Hermione en ik liepen terug van de chillruimte naar de leerlingenkamer. Ze kijkt me al de hele weg aan met een glimlach. "Wat is er Hermione?" Vroeg ik uiteindelijk maar. "Jij en Malfoy zijn zo schattig samen!!!" Schreeuwde ze net iets te hard. Ik keek haar nep boos aan.

Volgende dag...

We hebben les van omber. Ik zucht en ga naast Harry zitten. We leren helemaal niks meer bij verweer tegen de zwarte Kunsten. Ik scheur een stukje af van mijn papiertje en begin te schrijven.

Ik heb een idee wacht na de les even..

Ik gaf het briefje aan Hermione. Ze knikte en schreef wat terug.

Ik ook, zo leren we niks.

Ik las het. Hermione en ik zitten vaak op 1 lijn, dus ik gok dat we hetzelfde idee hebben.

"Wij gaan nog even naar de wc loop maar vast" zei ik tegen Harry en Ron. Ze liepen samen weg. "Oké dus mijn idee was om een soort army op te richten, Harry kan ons helpen, naar hem zullen ze luisteren, dus zo leren we het allemaal in praktijk". Ze knikte tevreden.
"Z'n idee had ik ook al"zei Hermione.

Voor de rest van de dag is er niet zo veel meer gebeurd. We gingen naar de lessen en hebben avond gegeten.

"Madison heeft een slim idee bedacht" begon Hermione. "We willen dat jij ons les gaat geven in praktijk, als dit zo door gaat, leren we niks meer om ons te verdedigen" maakte ik Hermione af. We keken naar Harry en Ron. "Dat is een heel slim idee Madison" zei Ron. "Niemand gaat meer luisteren" zei Harry triest. "We zullen zien, we zeggen het tegen iedereen behalve Slytherin, we zien wel wie er aan mee doen" zei Hermione. "Laten we maar gaan slapen, we verspreiden het morgen wel trustee jongens" ik zei het wat te vrolijk. Maar ik zag ze alweer glimlachen. Voordat Hermione en ik gingen slapen gaf ik haar nog snel een knuffel. "Wij kunnen alles samen, denk je niet Hermione?" Ze riep blij ja en ging toen slapen.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now