#16

188 10 0
                                    

We zijn nu een paar weken verder en de kerstvakantie begint bijna daarna word er gezegd wie er mee doet met de wedstrijd.

De laatste paar lessen komen eraan. Ik heb nog steeds last van dezelfde nachtmerries. En ik ga het de rest vertellen. Ik kom er niet achter wat er gaat gebeuren nadat ik zwetend en gillend wakker wordt.

Ik ben op zoek naar Hermione Ron en Harry. Maar de enige die ik vond was Cedric. Ik liep naar hem toe en gaf hem een kus. We liepen samen naar de grote zaal om te ontbijten. Ik gaf hem een laatste kus en liep naar de tafel van Gryffindor waar ik de 3 zag zitten.

Jongens ik moet jullie wat vertellen. Ze Keken me alle 3 aan. Ik zag er waarschijnlijk heel geschrokt uit. Uhm kijk ik blijf dezelfde droom hebben. Het gaat over een jongen en een meisje met een man en een vrouw die worden vermoord door iemand achter mij, alleen de man en vrouw gaan dood. De jongen en het meisje blijven leven. Maar als ik me omdraai om te kijken wie het is word ik huilend en zwetend wakker. Ze keken me aan met medelijden. "Alleen de baby, het meisje ze heeft dezelfde ogen als mij". Zei ik nog snel. Misschien moet je om baby foto's vragen? Zei Harry. Dat heb ik ooit gedaan ze hebben er weinig alsof ik later pas gekomen was. Misschien ben je geadopteerd? Vroeg Hermione.

De post kwam binnen en ik zag dat coldblood er bij zat. Ik las de brief hardop voor, er stond in.

Lieve Hermione en Madison

Wij gaan met de ouders van Hermione op vakantie deze kerst. Maar Hermione en jij kunnen niet mee. We zullen niet optijd terug zijn voor school. Dus jullie blijven deze vakantie op school

Veel liefs,
Mam en pap

Hermione en ik blijven dus op school. Gaan jullie naar huis? Vroeg ik. Ze knikte allebei van ja. Oh zullen we dan maar naar de les gaan?

We hadden geschiedenis, dus iedereen viel zoals gewoonlijk in slaap. We hebben meestal meerdendeels van onze lessen met Slytherin.

Op da gang was Cedric nog tegen gekomen waardoor ik te laat kwam. Ik ging snel naast bella zitten.

Na de les liep ze met ons mee naar de volgende les. Hey bella blijf jij op school? Vroeg ik. Ze knikte. Dus Hermione en ik hebben nog iemand die op school blijft zei ik met een glimlach.

De rest van de dagen waren niet zo interssant. We hebben Harry en Ron afgezet bij de trein. Harry zei nog snel dat ik naar dumbledore moest gaan voor de dromen. Nadat ik ze had uitgezwaaid had ik Cedric nog snel een kus en een knuffel gegeven. We waren samen op een paar dates geweest naar hogesmeade. Maar ja hij moet nu weg. Ik gaf hem nog een laatste knuffel en liep toen terug naar hogwarts.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang