#61

121 7 0
                                    

Vandaag is de wedstrijd van Slytherin en Gryffindor. "Succes jullie allemaal!" zegt Bella blij. "Wie ga je aanmoedigen, Gryffindor of Slytherin?" vraagt Harry. "Willen jullie vanavond mijn broer ontmoeten?" vraag ik. "ja hoor" zegt Hermione en de rest knikt. 

We zitten midden in de wedstrijd. Het staat 110-80, we zijn aan het winnen. Harry ziet de snaai en gaat er snel achter aan. Ik hoor in een keer stemmen in mijn hoofd. Ik hoor niet wat er gezegd word. Ik probeer occlumency. Ik hoor de stemmen nog steeds. Ik probeer het te negeren, maar de stem word steeds harder en ik begrijp de stem niet. Iemand van slytherin is tegen me aan gebeukt. Ik probeer mijn bezem te grijpen, maar ik was te laat. Ik val naar beneden. Mijn bezem valt ook naar beneden. Ik ben bijna bij de grond, net zoals mijn bezem. Ik pak mijn bezem en ga er snel opzitten. Ik vlieg omhoog en doe weer mee. 

Harry heeft de snaai te pakken. Ik vlieg naar de grond en geef Harry een knuffel. "Gaat het?" vraagt Harry. "Ja ik had net op tijd mijn bezem" zeg ik. Ik geef Ron en Ginny ook nog een knuffel. Ik zie Ron en Lavender weer zoenen. Hermione en ik lopen weg. "Wat gebeurde er?" vraagt Hermione. "Weet ik niet, ik hoorde een stem maar weet niet wat het zei" zeg ik. "Laat het me weten als je de stem vaker hoort, ik moet weg" zegt Hermione. "Zal ik doen" zeg ik en loop een andere kant op.

Ik zie Draco staan, hij loopt op mij af. "Gefeliciteerd Madison" zegt hij. "Dank je" zeg ik. "Dus je bent nu met Potter" zegt hij. "Nee, ik ben niet samen met Harry" zeg ik. Hij kijkt me verbaasd aan, "Jullie waren aan het zoenen" zegt hij. "Weet ik, maar ik ben niet samen met hem. En wat maakt jouw dat uit, jij zorgde er voor dat het over was tussen ons" zeg ik en ik loop weg. Ik loop door naar de Common room van Gryffindor. Als ik naar binnen loop is er een groot feest aan de gaan. Ik loop door naar de slaapkamer, Ik heb geen zin om te feesten. "Hey, wat is er?" vraagt Hermione. "Ik zag Draco" zeg ik. "Wat heeft hij gezegd?" vraagt ze. "Hij feliciteerde me en daarna vroeg hij of ik wat met Harry had" "Hoezo zou hij denken dat Harry en jij wat hebben?" vraagt ze. "Nou we hebben gezoend" "Je hebt wat!" "We raakte in paniek en we wisten niet wat we moesten doen." "Dus wat nu tussen jullie" "Het betekent niks, hij is verliefd op Ginny en ik nog steeds op Draco" zeg ik, "Ik ben toe aan kerstvakantie". "Ja ik ook" zegt Hermione

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now