#51

143 7 0
                                    

Ik zag wit, ben ik dood?, nee dat kan niet. ik moet mijn vrienden beschermen. ik stond nu midden in een witte kamer, ik keek rond. Er stond niks, puur alleen wit. "ga je vechten of opgeven" hoorde ik een stem zeggen. "wat?" "opgeven of vechten?" "vechten natuurlijk" zei ik. "dan gaat je gevecht nu beginnen, het zal zwaar worden, maar je hebt een kans dat je wakker wordt, je ligt in een coma" "in een coma? voor hoelang?" "voor 2 dagen nu, je hebt voor vechten gekozen, vecht zo hard als je kunt, voor je vrienden en Familie" zegt de stem weer. ik knikte en alles werd weer zwart.

Nog eens 2 dagen verder. ik voelde iets en ik rook iets. ik probeerde me ogen open te doen maar dat lukte niet. 1 dag verder nu voelde ik op meerdere plekken iets, maar ik krijg mijn ogen nog steeds niet open. nog 1 dag later, ik hoor dingen. ik vecht nog steeds zo hard mogelijk. na 1 dag kreeg ik het voor elkaar om mijn ogen open te doen en om te horen, ik voelde nog niet alles. ik keek op en zag daar Harry, Hermione, Bella en de weasley's zitten. toen ze mij zagen, kregen ze allemaal een glimlach op hun gezicht. eentje riep "ze is wakker" niet veel later werden ze er allemaal uitgestuurd, "hoe gaat het meisje?" vraagt pomfrey. "goed, alleen ik voel niet alles" "ik denk dat je morgen alles weer voelt, zodra je iets voelt moet je gaan lopen, het liefst zo ver mogelijk" ik knikte. Ik heb je ingedeeld voor morgen bij mensen met wie je kan lopen. Je loopt eerst met Hermione daarna met Ron en Daarna met Harry En daarna met Bella, dus ik denk dat je je vrienden genoeg ziet. ik knikte. "ga maar gauw slapen meid" ik knikte weer en viel al gauw in slaap.

ik werd weer wakker, het was vroeg in de ochtend en Hermione stond naast me bed. "voel je je benen?" vroeg ze. ik knikte. "ik wil ook zo snel mogelijk gaan lopen" zei ik. ze stond op en hielp mij met opstaan en gaf me een knuffel. we praatten een beetje en lopen veel. we zijn nu 2 uur verder en we lopen naar de grote zaal. waar de weasleys en Harry mij een knuffel gaven terwijl ze me zagen. ik liep rustig naar Gryffindor tafel. Waar Bella me ook een knuffel gaf en bij ons kwam zitten. vandaag ga ik waarschijnlijk veel praatten, na het eten liep ik veel met ron, en geloof me we lopen veel, dus ik loop steeds apart met iemand. na 2 uur lopen liep ik met Harry, met hem praatte ik ook veel, hij bedankte me nog, omdat ik hem en Sirius had gered. we liepen naar de grote zaal voor middag eten, na middag eten ga ik met Bella lopen.

ik loop met Bella de grote zaal uit, ik had Draco vandaag nog niet gezien. mijn voeten beginnen pijn te doen van het lopen. we gingen naar de chill ruimte toe. "mag ik het proberen?" vraag ik. "wat wil je proberen?" vraagt ze, "je teken". "je komt net uit het ziekenhuis", "kom op Bella. 1 keer" vroeg ik met puppyogen. "1 keer Madison", ik zei de woorden "relicta Threicae" en haar doodoeners teken was weg. "werkte het zojuist?" vraag ik vol met verbazing. ze knikte blij, we juichten allebei. "tegen niemand wat zeggen en laten we weer gaan lopen" zei ik blij. ze knikte zelf ook blij. We lopen nu weer een half uurtje. "ik ga even naar de wc" zei ze snel toen ze Draco zag. ze liep met een grijns weg. hij zag me niet dus ik riep hem maar "Draco!", hij keek om en kreeg een glimlach op zijn gezicht. hij liep naar me toe en keek van mijn ogen naar mijn lippen. hij boog wat naar vooren en zijn lippen raakte de mijne. vlinders in m'n buik explodeerde. de zoen duurde maar even, hij moest glimlachen tussendoor. "je bent een overlevende, 2 keer de dood te slim afgeweest" ik moest ook glimlachen. we hoorden mensen aan komen, hij gaf me nog snel een kus en liep daarna weer weg. Bella kwam de wc ook weer uit. "dus hoe was de zoen?" vraagt ze met een grijns. Ik liep blozend weg.

DRACO POV

"Draco!" hoorde ik een stem roepen, ik herken die stem. ik draaide me om. Daar stond Madison. Ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht. ik liep naar haar toe, ik zat te denken of ik haar moest zoenen. ik keek van haar ogen naar haar lippen, ik boog naar vooren, en ik drukte mijn lippen op die van haar. er explodeerde allemaal vlinders in mn buik, ik verbrak de zoen omdat ik moest glimlachen. "je bent een overlevende, 2 keer de dood te slim afgeweest" ze moest zelf nu ook glimlachen. we hoorden mensen aan komen, ik gaf haar nog snel een kus en liep weg. ik heb haar gezoend, ik krijg deze vakantie het duistere teken, ik kan niet bij haar in de buurt blijven.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now