#26

157 10 1
                                    

Vandaag was de dag van het bal. Hermione ik waren ons aan het klaar maken. Bella ging zich klaar maken bij Slytherin.

Hermione was eerst klaar met alles. Zei zag er prachtig uit helemaal klaar.

Het is stom dat Ron haar niet gevraagd had

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het is stom dat Ron haar niet gevraagd had. Ik trok mijn jurk aan. En Hermione deed me haar mooi

 En Hermione deed me haar mooi

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik was trots op mijn jurk. En mijn sieraden.
Hermione voordat ik het vergeet ik heb nog wat voor je.

Ik pakte de sieraden. En gaf het aan haar. Ze was er blij mee en vloog me om de nek. Omdat we beide bij een deelnemer horen moeten we de dans beginnen. We stonden bij de trap voor de grote zaal. Ik was zenuwachtig om hoe ik er uit zag. Alleen op de een of andere manier was ik niet zenuwachtig hoe ik er uit zag voor Cedric maar voor een ander. Hermione en ik liepen van de trap. Ik hoorde heel veel. Jullie zijn mooi, OMG ik wil er ook zo uit zien. Dat voelde best goed. De meeste jongens keken ons ook aan met grote ogen. Ik liep naar Cedric toe. Hij stond zowat te kwijlen. Ik moest er wel van lachen

Ik zie ook dat Draco naar me kijkt. En het voelde goed. Ik weet niet waarom, maar het voelde gewoon zo.

Iedereen moest naar binnen, behalve de deelnemers en hun date. We hoorde de muziek aangaan. Dat betekend dat we naar binnen kunnen. We liepen naar binnen, iedereen keek naar ons. We begonnen te dansen. Na een tijdje kwam de rest ook. Cedric gaf me snel een kus. Voordat we verder dansden.

Na een tijdje gedanst te hebben gingen we even zitten. Zijn vrienden vroegen of hij mee ging drinken. Hij verliet me eigenlijk zo snel als het kon voor zijn vrienden. Ik keek hem boos na, hij zei niet eens doei. Hij verpest Mn hele feest door weg te lopen.

Hermione kwam naar me toe. Hey waar is Cedric? Vroeg Hermione. Hij verliet me voor zijn vrienden zonder doei te zeggen. Ze kijkt me met medelijden aan. Maar Hermione ik wil dat jij verder gaat dansen en niet op mij let. Ze knikte en liep weg. Ik wist dat ze anders zou blijven bij mij. En dat wilde ik niet, zij mag gewoon een leuk feest hebben.

Draco kwam bij me aan tafel zitten. Ik had geen zin in ruzie niet nu, dus ik doe maar aardig. Dus Draco heeft je date je verlaten? Vroeg ik maar. Hij keek verbaast waarschijnlijk omdat ik zijn voornaam zei. Met wie was je eigenlijk hier? Pansy Parkinson zei hij met een vies gezicht. Ik moest er wel om lachen. Je zou vast blij zijn dat ze weg is gegaan.

Waar is diggory dan? Ik keek naar de grond. "Hij ging liever met zn vrienden drinken". Zei ik boos maar ook verdrietig. Draco stond op en stak zijn hand uit. Madison Celtic wil jij met me dansen. Ik keek hem verbaasd aan, wat hem een beetje onzeker maakte. Ik pakte zijn hand vast en begon met hem te dansen. Het voelde goed en slecht om bij hem te zijn. We dansde zo ongeveer 10 minuten

Ik zag dat Parkinson er aan kwam lopen. Met tegen zin liet ik Draco los en liep snel weg. Hij keek me eerst raar aan maar toen zag hij Parkinson.

Ik kwam Hermione tegen op de gang. Ze was aan het huilen. Wat is er Hermione? Als hij mij nou gewoon eerst had gevraagd was mijn hele feest nu niet verpest. Ik wist meteen waar ze het over had. Ron had haar gewoon moeten vragen.

Ik zag jouw met Malfoy dansen. Toen ze dat zei werd ik rood. Ik was maar gewoon eerlijk "ja Cedric had me dus achtergelaten wat je al wist, en hij vroeg het. Ik had geen zin om te wachten tot hij terug kwam. Wat hij toch niet deed.

Laten we naar bed gaan Hermione.

Sleepwell Hermione
Sleepwell Madison

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu