#14

201 11 1
                                    

Ik was een keer eerder wakker dan Hermione. Dus ik ga hetzelfde doen wat zei een keer bij mij had gedaan. Ik zei heel zacht aqua bij haar gezicht. Er spoot een plas met water uit me stok. Ze schoor overeind en ik kon er wel om lachen. De andere meisjes werden er ook door wakker en konden er ook wel om lachen.

Hermione kleedde zich snel om, om naar het ontbijt te kunnen. Harry en Ron wachtte al beneden op ons totdat we klaar waren. We liepen met zn 4 naar de grote zaal om te ontbijten.

Onze eerste les zou toverdranken zijn van snape. Ik haat die man zo erg. En als of het niet erger kon ook nog met Slytherin. Ik ging naast Hermione zitten. Hermione stootte me aan en wees naar bella.

We gaan vandaag een verslag schrijven over toverdranken ik verdeel jullie in 2 tallen geen tegen spraak of je krijgt punten aftrek zei de kille stem van sneep.

Miss Granger jij gaat met mister Weasley, ik zag haar al met haar ogen rollen. Ik moest er wel van lachen. Mister Potter met mister longbottom. En miss Celtic met bella haar naam word normaal uitgesproken want ja Slytherin he.

Ze keek om en glimlachte naar me ik glimlachte terug. Ik loop naar haar toe en ga naast haar zitten. Jammer genoeg gaat Malfoy achter ons zitten met Parkinson. Bella had dat ook gezien. Blijkbaar was ze bang voor Malfoy. Hey bella kies jij de toverdrank maar uit. Ze werd zenuwachtig bang dat ze een fout zou maken. Sla..slaap slaapdrank zei ze. Okay is goed als jij een deel van de tekst lees en ik een deel. Dan schrijven we ook zo het verslag. Ik liep naar de kast om alvast een blaadje te pakken. Hermione kwam er ook aan. Wees aardig tegen bella en vraag of ze met ons meeloopt naar de volgende les want dat hebben we ook met haar. Ik knikte en zei succes met Ron.

Ik liep terug naar bella en vroeg of ze met ons mee wou lopen. Ze zei ja met een glimlach. Ik glimlachte terug en las de tekst. Malfoy heeft niks gemeens de hele les gezegd. Toen ik dat zei begon parkison. Hey Celtic ga je niet jaloers voelen maar Draco en ik hebben wat. Ik draaide me om en zag dat Malfoy daar het niet mee eens was. Parkinson deed alsof ze door me heen kon kijken. En bella ben je nu een bloedverrader? Niemand praat zo tegen me vriendin. Ey mopshondje bella mag praten met wie ze is en ik ben geen muggleborn dus, en weet Malfoy ook dat jullie hebben of weet jij het alleen? Zei ik met een glimlach en draaide me weer om.

We liepen met ze vijfen naar de volgende les iedereen mocht bella wel. Ookal zou ze verrader genoemd worden ze bleef bij ons ook bij de volgende les.

Tijdens het middag eten. Waren Hermione en ik bij de vuurbeker. Andere scholen deden ook mee. Eerst gooide een paar andere mensen van andere scholen hun naam der in en daarna kwam Cedric naar me toe lopen. Hij kuste me en liet mij het papiertje zien. Ik kuste hem terug en hij liep naar de vuurbeker. Hij kwam terug en fluisterde vanavond om 22:00 en ga naar de grote zaal. Ik knikte en gaf hem een laatste kus

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now