#28

170 8 0
                                    

McGonagall vroeg aan mij, Hermione en Ron of we met haar mee konden lopen. Morgen is de tweede opdracht. Ze gaf ons een soort drankje dat we moesten drinken tijdens het avond eten. "Dit is een drankje dat jullie nemen voor de tweede opdracht. Jullie hebben gedate met de finalisten op het feest. Dus jullie zijn de genen die ze uit het water moeten redden. Neem het voor dat jullie gaan eten, jullie raken soort van versteend en als jullie boven water zijn kunnen jullie pas weer bewegen. Jullie mogen het tegen niemand zeggen. We knikte en liepen naar de grote zaal.

We stonden bij de opening van de grote zaal. Ik zag dat Draco naar me kijkt. We namen snel het drankje en liepen naar Harry toe. We aten we praten veel.

Na het eten wou Cedric nog even snel met me praten. Sorry Madison ik had je nooit moeten achterlaten, op het schoolfeest. En ik had eerder sorry moeten zeggen. Ik knikte van het is goed, ik gaf hem nog een kus en liep naar de leerling kamer. Hermione en Ron waren al naar bed, Harry zat er nog wel. Ik zei nog snel sleepwell en liep ook naar bed.

Voordat ik in slaap viel dacht ik er aan dat mijn ouders me nog steeds geen brief hadden terug gestuurd over mijn afkomst, wat zou er aan de hand zijn.

Kijk eens wie we hier hebben Madison Celtic en ........ Celtic. Kijk nou eens hoe groot jullie zijn geworden. Ik hoop dat jullie elkaar vinden wanneer jullie groot zijn. En goed voor elkaar kunnen zorgen. Wij houden van jullie.... pas goed op elkaar en laat elkaar niet meer los.

Ik werd vroeg wakker gemaakt. Hermione Ron en ik ging naar het meer toe. Ik zag het zusje van fleur ook. Zij moest waarschijnlijk hetzelfde doen. We gingen met bootjes naar het meer. En vanaf daar was het zwart.

Ik voelde hoe ik weer normaal kon adem. Ik opende me ogen en zag dat ik boven water was. Ik werd op de kant getild en kreeg een handdoek. Hermione gaf me een knuffel. Zij was er al maar ik zag nergens Ron of Harry. Ik maakte me zorgen de tijd was bijna voorbij.

Net voordat te tijd voorbij was kwamen ze naar boven ik vloog Harry om de nek. En Hermione vloog Ron om de nek. Harry had fleur haar zusje ook meteen mee naar boven genomen. Wat hem extra punten op leverde.

Viktor 1e
Harry en Madison 1e
Cedric 2e
Fleur 3e

Ik gaf Harry nog een knuffel van dat we boven aan stonden.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu