#2

340 11 0
                                    

Mijn moeder heeft verteld over mijn moeder en vader op Hogwarts. Ik ben boos maar ook zo blij. Ze hadden het me kunnen vertellen. "Waarom hebben jullie me dit nooit verteld?" vraag ik. "We wisten niet of jij ook een witch was" zegt mijn moeder. "Ik ga even naar boven" zeg ik.

Dus ik ben een Witch van 13 jaar oud die eigenlijk op haar 11de een brief had moeten krijgen maar nooit kreeg. Waarom heb ik die brief nooit gekregen? Ik wil weten waarom ik die brief nooit gekregen heb. Maar ik was het dus wel die de computer in de fik zetten. Wat ben ik blij dat ik niet meer naar die school moet.  Mijn moeder zei wel dat we over een week naar diagon ally gaan. Geen idee wat het is, maar ik zie het wel.

Het is inmiddels een week later ik moest nog een paar keer naar school, jammer genoeg. Ik spring vrolijk uit mijn bed. Bijna te vrolijk want ik val daarna bijna van de trap af.. Mijn ouders zitten al aan de tafel te wachten op mij. Mijn vader is zo blij dat ik naar Hogwarts mag. Mijn moeder en vader hebben bij Ravenclaw gezeten. Ik weet alleen dat er 4 huizen zijn Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff en als laatste Ravenclaw. Van wat ik hoor wil ik niet in Slytherin zitten. Gryffindor lijkt mij het leukst maar ik zie het wel allemaal.

Aangekomen bij Diagon Ally helpen mijn ouders me met spullen kopen. Ik ga naar Olivander om mijn eerste stok te halen. Het duurt even maar uiteindelijk had ik de juiste stok. Ik loop olivanders uit en bots tegen een meisje op. "Oh Sorry het spijt me, het was niet mijn bedoeling om tegen je aan te lopen. Ik keek niet waar ik liep" zeg ik. Het meisje lacht vriendelijk naar mij 'Maak je geen zorgen, ik ben Hermione Granger" zegt ze en steekt haar hand uit. "Hey ik ben Madison Celtic leuk je te ontmoeten" zeg ik en schud haar hand. We praten nog een tijdje en daarna moeten we allebei weg.

Na een tijd zoeken kom ik eindelijk mijn ouders weer tegen. Ze zeggen dat ik een dier mocht gaan uitzoeken. Het is een moeilijke keuze, maar ik kies uiteindelijk voor een uil met zwarte rode veren en ijsblauwe ogen. Het is een van de mooiste uilen die ik ooit gezien heb. Ik noem haar Coldblood. Ik heb inmiddels al mijn spullen al. We gaan terug naar huis en dan nog een week wachten voordat ik eindelijk naar Hogwarts kan.


Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now