#20

170 9 0
                                    

Het was 22:15 en Harry en ik stonden in het verboden bos naast Hagrid. Hij ging een andere reus ontmoeten. Ze beginnen romantisch te doen. Waarschijnlijk was hij al weer vergeten dat wij er ook waren. Ik gaf hem een klein klapje. Hij was ons ook blijkbaar al vergeten.

Hij deed de bosjes opzij en zei dit is dus de eerste opdracht. Ik keek naar Harry. Dit was mijn opdracht. Harry en ik gingen snel terug en gingen meteen naar bed.

Ik stond op en maakte Hermione wakker. HERMIONNEEEEE..... ze werd wakker en keek me aan als of ik gek was. Ik weet mijn eerste opdracht zei ik maar. Ze keek me aan met grote ogen. Wat is je eerste opdracht Madison? Uh nou het zijn draken.... ze keek me met nog grotere ogen aan.

Harry en ik hadden afgesproken tijdens het ontbijt dat ik het tegen Cedric en viktor zou zeggen en hij het tegen fleur. Ik was opzoek naar Cedric. Ik kwam hem tegen op een bankje waar hij zat met een paar vrienden.

Hij had mij nog niet gezien. Wat zou ik zeggen, ik weet het al. "Cedric kom is" zei ik. Hij stond op en liep met me mee. Onze eerste opdracht zijn draken. Dankje babe voor het zeggen. Hij gaf me een kus en een knuffel. Ik liep weg zoekend naar Viktor.

Ik zag hem lopen alleen hij liep met een groep meisjes achter zich aan en met Malfoy en Parkinson. Waarom moeten hun er altijd bij zijn. Viktor wacht even. Hij draaide zich om en ik liep naar hem toe. Malfoy bleef me aankijken en wou wat zeggen. Alleen Parkinson was hem voor. Celtic ga toch eens weg, Dray word nooit van jouw zei ze met een glimlach. Parkinson ik kom niet voor Malfoy, en zo te zien is hij ook niet van jouw. Maar viktor onze eerste opdracht zijn draken. Hij knikte dankbaar. Ik draaide me om en kwam Harry onderweg tegen.

Hey Harry, ik heb het iedereen verteld. Ja ik ook zei hij. Hij zat er best wel erg mee met Ron ik ook maar hij kende hem wat langer. Het komt wel goed Harry, hij draait wel weer bij. Hij glimlachte naar me en we liepen naar de grote zaal.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now