#52

145 6 0
                                    

Het is vakantie, Ik had Hermione verteld over de kus. Ze was blij voor me, maar zelf wist ik dat hij ooit z'n duistere teken krijgt. En ik weet ook dat hij er alles aan zal doen om mij ver van hem vandaan te hebben. Maar ik zit nu in het huis van de Weasley's waar ik nu ook woon. De Vakantie was al een tijdje bezig, Hermione is ook hier. Bella ging bij haar oma slapen. Harry kan elk moment komen. we zitten met z'n drieën boven. ik hoorde iets beneden. "Jongens, horen jullie dat?" vroeg ik. Ze luisterden goed. Het was de stem van Harry. We sprongen op. Ron viel bijna van de trap. Daardoor kwamen we lachten beneden, behalve Ron. "Harry!!" riep ik blij en gaf hem een knuffel. net zoals Ron en Hermione. We gingen naar boven. "Hoe zit het nu met Sirius?'' vraagt Hermione. "Als het allemaal goed gaat mag ik bij hem komen wonen" zegt Harry. "en niet te vergeten, hij woont met Remus" zeg ik. Harry wist dit al, "Sirius schrijft mij veel, hij heeft ook aangeboden om bij hem te komen wonen, als het jullie te druk wordt" zeg ik. ze knikten. "dumbledore kwam langs" zei Harry. "waarom?" vroeg Ron. "Ik moest met hem mee naar Slughorn, hij weet iets over Voldermort, Hij gaf hem les toen hij nog Tom Riddle hete." "ik heb een raar gevoel over dit jaar" zeg ik. "ja ik ook, er gaat iets gebeuren" zegt Hermione. "even over iets anders, Harry is dit jaar teamcaptian geworden" zeg ik trots. iedereen keek trots naar Harry. "ik ga dit jaar proberen om ook bij het team te komen" zeg ik. Harry kijkt me aan en zegt "het gaat je lukken ik heb je een keer zien spelen met Fred en George". ik glimlachte, "laten we het anders gaan spelen" zeg ik. Ze keken me alle drie aan. Ik weet dat Hermione het niet leuk vind. "ga maar ik red me wel" zegt ze. "je bent de beste Hermione" zeg ik en geef haar een knuffel. "ik vraag de rest wel" zeg ik, ze knikten en gingen alvast. eerst ging ik naar Fred en George, "jongens doen jullie mee met zwerkbal?" vroeg ik. Ze sprongen op en rende langs me, dat is dus een ja. Daarna ging ik naar Ginny. "doe je mee met zwerkbal?, ik kan zorgen dat je met Harry kan." zeg ik met een grijns. ik kreeg een kussen naar me toe gegooid. Ze weet het ook van Draco. We liepen samen naar beneden. Iedereen stond al klaar. we lopen naar een veld waar we het gaan spelen. We spelen zonder de gouden snaai. "oke de teams worden, Harry, Ron en Ginny tegen Fred, mij en George " zeg ik. iedereen knikte en we begonnen het spel.

We waren klaar met spelen en het team van Fred, mij en George heeft gewonnen. "je moet mee doen in het gyffindor team" zegt Fred. "ga ik ook" zeg ik. Ze knikken goedkeurend. We lopen met z'n alle terug. "niet lang meer en we gaan weer naar Hogwarts" zeg ik blij.

"Wakker worden!!!" riep Hermione en ik werd door elkaar geschud. "we gaan naar Fred en George's winkel." Ik stond op en kleed me aan. Ik ging naar beneden voor het ontbijt. Daar zat iedereen al. "goeienmorgen" zei ik en ging zitten.

We liepen naar de winkel, Het is daar druk en vrolijk. Door de hele winkel liepen mensen. Ik kwam Fred en George tegen. "Jongens dit is geweldig" riep ik blij en vlieg ze om de nek. Ze gaven een knuffel terug en ik liep verder naar Ginny en Hermione toe. Harry en Ron kwamen al gauw naar ons toe. Ginny ging terug naar Molly en Harry, Ron, Hermione en ik gingen weg. We kwamen langs Olivanders, de hele winkel was verwoest, net zoals de rest van de straat. We lopen naar binnen. "ik weet nog toen ik hier mijn eerste stok ging kopen" zeg ik triest. "jongens kijk eens daar" zeg ik en wijs naar Draco. "waarom loopt hij in pak" vraagt Ron. ik haalde me schouders op. "kom we gaan hem volgen" zegt Harry en we volgen Draco en zijn moeder. Ze liepen naar een winkel Horgin Burke. Ze keken naar meubels. "ligt het aan mij of zijn ze iets van plan" zeg ik. "Je gaat daar geen meubels kopen" zegt Harry. We stonden voor het raam, op het dak te kijken. Er loopt iemand steeds voor het raam langs. Hij draaide zich om en keek naar buiten. We konden nog net optijd weg duiken. toen we weer gingen kijken, zag je niks meer, de rolgordijnen waren naar beneden gedaan.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now