#56

125 8 0
                                    

IN DE OCHTEND

HERMIONE POV

Ik lig in bed, maar kan niet slapen. Waarom blijft Ron zoveel in mijn hoofd zitten. Welke jongen zoent met een meisje die hij niet kent. Jongens zijn zo achterlijk. Net zoals Malfoy tegen Madison. Hij heeft iemand waar hij van houdt en die ook van hem houdt, en gaat vervolgens zoenen met een ander. En dan heb je Harry met z'n boek. In dat boek staat alles verkeerd, maar toch ook weer goed.

IN DE AVOND

MADISON POV

We zitten met z'n vieren te praten in de common room en Harry blijft maar door gaan over het boek van hem. Ik ben wel eens benieuwd van wie dat boek is, "Nee Harry ik ken die spreuk niet, als je een beetje respect hebt geef je hem terug aan de eigenaar" zegt Hermione. "laat eens zien dat boek" zegt Hermione. Hij staat snel op en loopt naar achter, niet wetend dat ik daar sta. Zodra hij dicht bij mij staat trek ik het uit z'n handen. "dit boek is van de half bloed prins, Wie is de half bloed prins Harry?" vraag ik. hij haalt z'n schouders op en loopt weg met het boek.

Ik loop een beetje over de gang heen. Daar kom ik Benno ( beste vriend Draco ). Hij lijkt een beetje afwezig. Ik loop naar hem toe. "Hey Benno" zeg ik Hij krijgt een grijns op z'n gezicht. Ik wil weglopen alleen hij trekt me mee. Ik weet niet wat ik moet doen. Hij duwt me tegen de muur aan en begint me ruw te zoenen. Ik krijg tranen in m'n ogen, ik probeer hem van mij weg te duwen. Hij is veel sterker dan mij. Ik voelde hoe hij van mij word afgetrokken. Ik kijk recht in de ogen van Harry. Ik geef hem snel een knuffel. en voor ik het weet heb ik hem een kus gegeven. "Madison, ik voel niks op die manier wat voor je" zegt hij. "weet ik, ik voel ook niks voor jouw, Ik hou van Draco en jij van Ginny" zeg ik. Hij geeft me een knuffel. "vriendschappelijke kus" zeg ik met een lach. Nu begint hij ook te lachen. "ja een vriendschappelijke kus" zegt hij. "Ik ga nog even lopen, Ik denk dat Benno onder een vloek was" zeg ik. "We zoeken het morgen wel uit" zegt Harry en hij loopt weer weg.

Zodra Harry weg is begin ik weer te huilen. Ik voel me zo vies. Hoe kon ik zo slap zijn, ik had er wat tegen moeten doen. ik begon steeds meer te huilen. Ik botste tegen iemand aan. "Gaat het Madison" ik herkende die stem maar al te goed, Draco. "ja" zeg ik snel en ik wil weg lopen maar hij houdt me tegen. "wat is er gebeurd?" vraagt hij terwijl hij mijn tranen weg veegt. "Ben....benno......vloe...zoenen.... " het waren niet echt woorden. Hij gaf mee een knuffel, daarna pakte hij mijn hand. "kom" zei hij op fluister toon. hij nam me mee naar zijn kamer. "Je slaapt hier vannacht en dan hoor ik morgen wat er gebeurd is" zegt hij. Ik knikte, "ik heb niks mee kwa slaapkleding" zeg ik. Hij geeft een grijs shirt aan mij. "slaap hier maar in" zegt hij. "jij mag in het bed, ik ga wel op de grond" zegt hij. "nee, het is jouw kamer, ik slaap wel op de grond" zeg ik. "we gaan anders beide in het bed goed?" vraagt hij een beetje onzeker. "isgoed" zeg ik. Ik ga liggen en niet veel later zakt het bed. Ik voel twee sterke armen om mij heen en ik val in slaap.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu