#59

116 5 0
                                    

We lopen met z'n vieren door Hogesmeade heen. We gaan richting The Three Broomsticks. Waar hermione een opmerking maakte, waardoor ze heel snel begon te drinken. en niet heel veel later was ze dronken. We zagen Draco ook nog, hij deed verdacht. We lopen nu terug naar Hogwarts met een dronken Hermione. We hoorde gegil, katie bell vloog de lucht in. Ik zag een ketting liggen. Hagrid was onder tussen ook gekomen. "kan ik het aanraken?" vraag ik aan Hagrid. "alleen de verpakking" zegt hij. Ik pak de verpakking met de ketting op en we lopen met z'n alle achter Hagrid aan.

We staan bij professor Mcgonagall. "Hoe kan het dat jullie vier altijd in de problemen zitten?" vraagt ze. "Geloof me dat vraag ik me al zes jaar af" zegt Ron. "Ik weet wie het gedaan heeft, het was Malfoy" zegt Harry. "Dat is een zware beschuldiging, Potter" zegt Professor Snape. "En nu weg jullie" zegt Snape.

We lopen terug met z'n drieën, Ron en Lavender zijn ergens in een hoekje gaan zoenen. Waardoor Hermione geïrriteerd is. "Harry, Hermione, Madison ik verwacht jullie volgend weekend op mijn feest" zegt Slughorn en loopt weer verder. "Ik ga naar de bibliotheek" zeg ik, ze knikken en ik loop weg. Ik moet Draco zien te vinden. Ik loop wat rond, maar vind niemand.

"Madison wacht even" zegt een stem achter mij. Ik draai me om en zie Benno daar staan. "Het spijt me zo erg" zegt hij. "Ik weet niet wat er aan de hand was." "ik had wat onderzoek gedaan, Je was onder invloed van een vloek, en ik vergeef je het" zeg ik. Hij glimlachte en we liepen samen verder. Het is raar, een Slytherin die vrienden is met een Gryffindor. Na een tijdje gaat hij weg. Nu loop ik weer alleen door het kasteel heen. Ik loop naar de chill ruimte, daar kom ik Bella tegen. "Hey Bella, hoe gaat het?" vraag ik. "Heel goed" zegt ze blij. Ik ga tegen over haar zitten en we praten een beetje, de bank zakt naast mij in. Madison kan ik met je praten?" Vraagt Draco. ik knik en loop met hem mee. Voor hij iets kan zeggen, vraag ik "heb jij Katie vervloekt?" Hij kijkt me onzeker aan "nee, dat heb ik niet gedaan" zegt hij, fijn hij liegt. "ik denk ook niet dat wij iets zouden moeten hebben, sorry" zegt hij. "Ik wil je niet opgeven, maar ik blijf niet altijd wachten" zeg ik. "Doe wat je wilt, Celtic" zegt hij emotieloos. Het doet pijn om hem mijn achternaam te horen zeggen. "zal ik doen Malfoy" zeg ik. Ik loop snel door naar de common room van gryffindor. Ik loop meteen naar mijn slaapzaal. Hermione en Harry rende me achter na. "Ik denk dat ik hem nu echt kwijt ben" zeg ik met tranen in mijn ogen. Ze geven mij een knuffel. "Je zei zelf dat je het niet ging opgeven, maar misschien moet je dat wel doen" zegt Hermione. Harry trok me weer in een knuffel. "misschien is dat het beste" zeg ik.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now