#23

160 8 0
                                    

Madison wacht even..!!! Ik draaide me om en zag dat Cedric naar me toe kwam rennen. zou jij met mij naar het bal willen? Vroeg hij met een glimlach op zijn gezicht. Ik dacht dat hij mij niet meer zou vragen. Om hem te pesten zij ik "uhmm.... daar wil ik even over nadenken hoor" zijn glimlach verdween. Ik kon me lach niet inhouden. Grapje sukkel, natuurlijk ga ik met jouw. Ik gaf hem een kus en we liepen samen naar de grote zaal. Hij gaf me nog een kus en we liepen naar onze eigen tafel.

Hallo jongens wat hebben we eerst? Vroeg ik. We beginnen bij snape. We hadden vandaag les in de grote zaal dus we hoefden niet weg. We hebben zoals gewoonlijk les met Slytherin. Bella ging bij ons zitten.

Na 30 minuten was bella al klaar en ging ze weg. We zeiden doei en ze liep weg. Harry en Ron hadden beiden niemand voor het feest. Ron maakte een poging bij Hermione. Hey Hermione jij bent een meisje zei hij. Ik zei sarcastisch " WoW Ron jij bent zo slim". Waardoor Harry moest lachen. Harry en Ron kregen een klap van snape. Maar Hermione jij hebt vast niemand voor het feest, zullen we samen gaan. Dat kwam nogal gemeen over. Hermione gooide haar spullen dicht leverde het in en zei nog als laatste boos tegen Ron, ik ga al met iemand.

Hey Madison, zullen we samen gaan? Jij gaat met niemand toch, Probeerde hij nog. Hij doet alsof Hermione en ik niemand kunnen krijgen. Hey Ron, ik ben geen 2e keus zei ik boos. Ik leverde me spullen in. En zei nog als laatste " je weet dat ik een vriend heb, dus dan ga ik met hem". Ik voelde de ogen van Draco in Mn rug brandde. Het voelde wel fijn dat hij naar mij kijkt. Nee niet aandenken....

Ik kwam Hermione tegen op de gang. Hey Hermione zullen wij dit weekend naar hogsmeade gaan, voor een jurk? Ze knikte met een glimlach.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now