#12

207 11 2
                                    

Vandaag was de dag dat we eindelijk weer terug gingen naar Hogwarts. Het was chaos in het huis. Ik had al mijn spullen al netjes ingepakt net zoals Harry en Hermione. De rest rende nog rond zoekend naar spullen.

Toen iedereen eindelijk zijn/haar spullen had konden we gaan. We moesten bij elkaar opschoot want de auto was niet zo heel groot. Ginny zat bij Harry op schoot en hadden allebei een rood hoofd. Ik zat bij George op zijn schoot en de leukste was toch wel Ron met percy. Fred die niemand op zn schoot had maakte nog snel een foto van Ron en percy.

We waren bij het station aan gekomen bij het station. Ron e percy keken allebei geïrriteerd. Niemand praat hier over als we op school zijn zei Ron. Ik probeerde me lach in te houden waardoor Harry in de lach schoot en niet veel later stond iedereen te lachen behalve percy en Ron.

Toen we waren uitgelachen rende we door de muur heen. Naar de Hogwarts express. We gaven de ouders van Ron nog een knuffel en gingen opzoek naar een zitplaats. Na een tijdje hadden we er eindelijk 1 gevonden. Tijdens de reis praatte we alleen maar. Madison moet Jij niet hoi gaan zeggen tegen je vriendje? Vroeg Hermione. Is hij mijn vriendje? Ik bedoel ik had alleen met hem gekust zei ik. Tja Daar kom je maar op 1 manier achter dacht ik en liep weg. Ik zocht naar Cedric en had hem eindelijk gevonden. Hij zat met een paar vrienden en toen hij mij zag kreeg hij een glimlach op zijn gezicht.

We liepen een stukje verder. Ik vraag het wel gewoon denk ik, wat is het ergste wat er kan gebeuren. "Waar denk je aan?" Hoorde ik hem zeggen. Ik vertel wel gewoon de waarheid. Wat zijn wij eigenlijk van elkaar? Vrienden of v... verder kwam ik niet want hij zoende me. Ik moest glimlachen tussen door en ik voelde dat hij dat ook deed. Madison wil jij mijn vriendin zijn? Ik glimlachte en zei net iets te blij ja!

Hij zoende me nog 1 keer en we gingen terug naar onze eigen coupe. Ik liep glimlachend terug naar mijn coupe en ging zitten. Ik denk dat iemand hier met Cedric heeft? Ik knikte blij. Hermione zullen wij ons gaan omkleden? Ze knikte.

We hadden ons omgekleed en liepen terug naar de coupe alleen ik liep weer eens tegen iemand aan. Celtic kun jij niet 1 keer uitkijken waar je loopt zei een stem die ik inmiddels al te goed ken. Dat kan ja Malfoy, maar het blijft zo leuk om tegen mensen aan te lopen en dan op de grond te vallen met pijn zei ik met een nep glimlach en sarcasme. Tja ik kan er niks aan doen dat Jin steeds voor mij blijft vallen, zei hij terug. Cedric kwam aanlopen en zag dat we weer een discussie hadden. Ik zag dat hij wat ging zeggen maar ik trok hem mee en zei" kom babe hij is het niet waard" zei ik. Ik wist dat Hermione er achter aan liep. Ik liep terug naar mijn coupe en hij naar zijn eigen.

Waar bleven jullie zolang? Hermione zei iets anders dan dat ik verwacht had. Madison liep weer eens tegen iemand aan en Cedric kwam kijken of ze oké was. Ik keek haar van waarom dat?. Ze zag mij kijken en zei zonder geluid "leg ik later wel uit".

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now