#10

220 9 2
                                    

We liepen met zn alle door het bos heen. We wisten nog steeds niet waar we heen gingen. Ik wou wat tegen Harry zeggen totdat er iemand aan kwam lopen. Hij wou zich net aan ons voor stellen, maar er sprong een jongen uit de boom.

Ze stelde zich uiteindelijk voor. "Hallo ik ben Armos diggory, en dit is mijn zoon Cedric Diggory". Ik wist nog steeds niet waar we heen gingen. Maar was wel benieuwd misschien weet Cedric het. Ron liep toch naast Ginny en Harry naast Hermione, de twins zoals gewoonlijk naast elkaar. "Hey ik ben Madison Celtic!" Ik stelde me voor wel een beetje te enthousiast. "Hey mijn naam weet je al, wat maakt jouw zo enthousiast?". "Nou ik dacht jij weet vast wel waar we heen gaan". Hij knikte. "Mag ik ook weten waar?" Vroeg ik met heel wat hoop in mijn stem. Hij hoorde het ook en kon er wel om lachen. "Het is een verrassing, en het is niet leuk om een verrassing te verraden" zei hij. Ik zuchtte, Hij gaf mij een speelse duw, waardoor ik er een terug deed. We liepen achter aan dus niemand zag het. Hij duwde mij nog een keer en ik deed het ook. Hij verloor zijn evenwicht en viel. Iedereen draaide zich om. En ik probeerde me lach in te houden maar het lukte niet. Toen ik uitgelachen was hielp ik hem omhoog. We liepen met zn alle door. Ik ging naast Hermione lopen. Ze glimlachte naar me. "Wat is er Hermione?" Vroeg ik uiteindelijk maar. "Hij vind je leukk!!!" Zei ze net iets te hard. Ze sloeg ook meteen haar hand voor haar mond. Ik fluisterde " je zei ook dat Malfoy om mij geeft, wat ook zo raar over kwam we hebben alleen maar ruzie!" Zei ik nou ook iets te hard. De jongens keken ons verbaasd aan. Hermione begon te lachen ik hield het niet meer en begon ook te lachen. We liepen door naar een schoen. Ik keek Harry vreemd aan. Maar zag al wat het was. We hielden ons er allemaal aan vast. We moesten toen we vallen de schoen loslaten. Iedereen viel op zijn rug behalve Arthur, Armos en Cedric. Hij hielp me omhoog en we liepen verder. Bij de heuvel wist ik eindelijk waar we waren. "WE ZIJN BIJ EEN ZWERKBAL TOERNOOI!!!" Riep ik blij.

We liepen met zn alle naar de tenten we zeiden doei tegen Armos en Cedric. Hun gingen naar hun eigen tent. We gingen slapen zoals we in het huis ook slapen. Dus ik legde mijn spullen bij de plek van de twins.

We zaten aan de tafel en wachtte totdat Arthur terug kwam met eten. We waren met zn alle vrolijk aan het eten.

We waren klaar en gingen naar de Arena toe waar het spel gespeeld word. Harry vroeg aan mij "hoe hoog zouden we zitten". Ik wist het ook niet. "Jullie zitten zo hoog dat je de regen als eerste zal voelen". Hoorde ik een stem zeggen. Ik wist meteen van wie die stem was. Harry wou er op in gaan, ik trok hem weg. "Hun zijn het niet waard" zei ik met een blik naar Lucius en draco Malfoy. We wouden verder lopen maar Lucius zetten zijn soort wandelstok op mijn voet neer. "Praat niet zo tegen mij" zei Lucius. "Doe dan normaal tegen mij en mijn vrienden" vuurde ik terug. Hij keek me boos aan en wou wat zeggen. Maar ik was eerst " kan jij nog wat anders dan staren, durf je niks te zeggen waar je pappie bij is?". "Zo praat jij niet tegen mijn zoon" zei Lucius nog snel. Cedric pakte me hand en trok me mee. Toen we op onze plaatsen stonden zei Hermione nog tegen wat me "ik wil nog wat zeggen wanneer het afgelopen is.

We waren weer terug bij de tent en Hermione trok me meteen mee naar haar slaapplek waar Ginny ook stond. "Madison hij geeft om je".  Ik keek haar aan van moet dit. Ginny was inmiddels al weer weggelopen. Ik wou ook weglopen maar ze zei nog "Draco geeft om je anders had hij je wel uitgescholden en niet aangestaard en Cedric pakte je hand vast zodat je niet ten aanval ging". Bij dat laatste begon ik te glimlachen. Wat Hermione ook zag. "Pak je kans Madison zn leuk iemand kom je echt niet vaker tegen hoor!" Zei ze nog blij, Ron en Harry stonden in een keer achter maar. "Ik geef Hermione gelijk hoor, jullie zien elkaar zitten" zei Harry en Ron knikte van dat hij het er ook mee eens was. Ik was allang blij dat ze het eerste niet hoorde, en ik zag aan Hermione dat zij dat ook vond.

Een wat langer hoofdstuk!!
HET IS PASEN!

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin