#46

154 7 0
                                    

Het is nu een paar weken verder, de lessen gaan goed die Harry geeft, waar ik mee help. Want ik kon de patronus na 1 keer al. De mensen van de roze vrouw ( omber ) zitten achter ons aan, ik denk ook niet dat we lang meer hebben totdat ze weten waar we zijn.

We lopen met zn alle door het kasteel. We praten een beetje over koetjes en kalfjes.

"Jongens wacht even" riep een stem, bella kwam op ons af rennen. "Wat is er bella?" Vroeg Hermione. "ik ben rond gaan vragen, en er is een thomas Celtic, maar ik weet alleen niet hoe hij er uit ziet.'' "we gaan morgen bij Hogesmeade kijken voor iets over hem," zegt Ron. "wil je morgen mee?" vraagt Harry. "ja is goed hoor" zegt ze blij. ze geeft ons een knuffel en loopt weer weg. we lopen met z'n alle naar de grote zaal voor het middag eten. "jongens, we moeten Bella weg zien te krijgen van voldermort" zeg ik. "je hebt gelijk Madison, maar hoe gaan we dat doen?" vraagt Harry. "nog meer dingen, om zorgen over te maken, maar we moeten haar helpen" zegt Ron. we knikken. we gaan aan gryffindor tafel zitten. "ik heb een idee, als Madison en Harry zich bezig houden met de lessen, dan zoeken Ron en ik een oplossing voor Bella, en Madison haar broer zoeken doen we met z'n alle" zegt Hermione. "het is niet eens zo slecht idee, laten we dat gaan doen" zeg ik en Harry en Ron knikken. "hoe gaat het bij Snape?" vraagt Ron. "we proberen iets nieuws, want Madison bezit Occlumency, alleen mij lukt het niet." zegt Harry. "wat gaan jullie doen dan?" vraagt Hermione. Harry haalde zijn schouders op. "oja dat moest ik jouw nog vragen Hermione, zolang Snape gaat proberen Harry Occlumency te leren, moet ik een spreuk zien te maken, als Voldermort Harry's gedachten in gaat dat ik een spreuk heb om het tegen te houden" zeg ik. "jij kan zelf spreuken maken?! vraagt Ron met open mond. ik knikte "ik deed het per ongeluk een keer, ik ben de spreuk zelf vergeten, maar ja ik kan het, het is alleen heel lastig" zeg ik. "ik ga je helpen Madison" zegt Hermione. ik knikte dankbaar. "nog even over Bella, laten we nog niks zeggen, ik wil geen valse hoop geven" zeg ik. ze knikte alle 3 en we gingen naar onze les.

volgende dag

ik schud Hermione wakker, "kom we gaan zo naar Hogesmeade sta op!!" riep ik. ze deed 1 oog open. "ga maar vast ik kom er zo aan." ik knikte en liep al vast naar de grote zaal. Daar kwam ik Bella tegen. "hey ben je klaar om zo weg te gaan?" vraag ik. ze knikte en we praten nog een beetje. ik liep daarna naar gryffindor tafel. waar Hermione en Harry al waren. "waar is Ron?" vraag ik. "hij komt zo naar de grote zaal" zegt Harry en ik knikte, al snel kwam Ron aanlopen. "als we terug zijn van Hogesmeade, gaan Madison en Harry beginnen aan de les, en ik en Ron gaan een oplossing zoeken voor Bella, als jullie klaar zijn met de les gaan we wisselen, Harry en Ron gaan verder met een oplossing zoeken en Madison en ik gaan beginnen met de spreuk" zegt Hermione. we knikte. Bella kwam richting ons lopen. "ik ben klaar om te gaan." zegt ze. "ja wij ook" zegt Ron en we lopen naar buiten.

Bij Hogesmeade aangekomen gaan we op splitsen. "Bella en Ron gaan samen, Harry en Hermione gaan samen, en ik ga alleen is dat goed?" ze knikte en we splitsen op. ik liep richting Olivanders. "Madison Celtic wat kan ik voor je doen?" hoorde ik de stem van Olivander al zeggen. "de vorige keer dat ik hier was, was ik voor een naam, Thomas Celtic" zeg ik. hij knikte "en je wil zeker meer weten?" vraagt hij. ik knikte. "jullie zijn tweeling, dus hij lijkt op je, de zelfde blauwe ogen en de bruine haren, dat kan ik je met zekerheid vertellen, hij zit aan de duistere kant, maar ik denk als hij je herkent dat je hem weg kan krijgen daarvan, hem was al verteld over zijn tweelingzus, haal hem daar weg Miss Celtic", ik knikte dankbaar en ging weer weg. ik liep richting de afgesproken plek. en al snel kwamen Ron en Bella aan lopen, niet heel veel later Harry en Hermione ook. "We weten zeker dat hij nooit naar Hogwarts is gegaan, hij is op geen enkele school geweest" zegt Hermione. "wij hebben niks kunnen vinden sorry" zegt Ron. "maakt niet uit, ik ben er achter dat hij mijn tweeling broer is, hij heeft blauwe ogen en bruin haar net zoals mij, en hij weet dat ik besta," zeg ik. we liepen met z'n alle terug. Bella ging naar Slytherin common room. en wij liepen door naar de bibliotheek. ik ging samen met Harry de volgende les voor bereiden en Ron en Hermione zoeken een manier om Bella daar weg te krijgen. na 2 uur zijn Harry en ik klaar, Hermione en Ron zijn niet ver gekomen, nu ga ik samen met Hermione voor de spreuk. na anderhalf uur hebben Hermione en ik nog niks. we lopen nu met z'n vieren naar de grote zaal. we gaan avond eten. na het eten moest Harry naar Snape en gingen wij alvast naar Gryffindor common room.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now