#15

193 9 0
                                    

Het was 22:00 en ik was onderweg naar de grote zaal voor Cedric. Hij was er al toen ik er aan kwam. Hij nam me mee naar de tuinen. En daar lag een kleedje klaar. Toen ik het zag moest ik er van lachen.

Het is een mooie plek er waren allemaal blauwe vlinders het was prachtig. We hadden veel gepraat gekust en gelachen. Hij had me terug gebracht naar mij leerlingen kamer en hij ging Zelf ook weg.

Ik lag in mijn bed en viel vrijwel meteen in slaap. Ik had weer een rare droom.

Ik stond in het midden van het bos. Er lagen 2 baby's een meisje en een jongen. De jongen had mooie blauwe ogen net zoals ik. Er was ook een vrouw en een man ze hadden geen gezicht alleen een vorm van een lichaam. Ik hoorde ze praten maar wist niet waarover. Er kwam achter mij kwam er een groene straal. En daar lagen de 2 mensen dood op de grond.
Ik keek achter me en zag dat er een staf op mij gericht werd. Voordat ik het wist raakte een groene straal mij.

Ik werd huilend en bezweet wakker. Niet wetend wie die mensen waren en waarom ze dood zijn. 1 ding weet ik wel ik wil er achter komen.

Ik dacht er aan om misschien naar dumbledore te gaan maar wist het niet zeker. Of ik vertel het tegen Mn vrienden. Het is ingewikkeld.

Sorry voor een kort hoofdstuk!!!

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now