#24

166 10 0
                                    

HERMIONE WAKKER WORDEN!!!! Riep ik naar Hermione toe. Ze keek me geïrriteerd aan. We gaan naar hogsmeade!!! Dit keer sprong ze op en ging zich aankleden.

We liepen samen pratend naar het ontbijt toe. Daar zaten Ron en Harry te wachten op ons. Hey zullen we met zn 4e naar hogsmeade? Vroeg Harry. Nee Hermione en ik gaan samen voor een jurk, die jullie niet mogen zien. Ik fluisterde naar Hermione of we bella meegingen vragen. Ze knikte ja. Jongens ik ga bella even mee vragen kom zo terug. Ze knikte met ze alle en ik liep naar Slytherin tafel toe. Ik was er bijna maar Cedric pakte me vast en kuste me. Wat ga jij doen bij die tafel? Vroeg hij. Ik ga naar bella om te vragen of ze mee gaat naar hogsmeade voor een jurk die jij niet mag zien. Hij keek me nep verdrietig aan. Ik gaf hem een kus en liep langs hem.

Ik liep naar bella toe die alleen zat en ging tegen over haar zitten. Ze keek eerst onzeker, maar toen ze zag dat ik het was kreeg ze een glimlach op haar gezicht. Hey Madison wat is er? Heyy bella met wie ga jij naar het feest? Ze keek me onzeker aan en keek toen naar iemand van Slytherin. Ik keek haar blij aan, goeie jongen zij ik toen. Daardoor kreeg ze een glimlach op haar gezicht. Ga je mee naar hogsmeade voor een jurk? Ze knikte.

We hadden het nog over een paar dingen. Ik wou opstaan en weggaan. Maar ja Parkinson stond achter me ze was niet alleen, ze was met Malfoy en 2 andere slytherins die me alleen maar aan staarde. Jij hoort hier niet Celtic. Oké dat is leuk. Ik wou langs haar lopen maar ze greep me vast. De twee jongens die me alleen maar aanstaarde keek ik boos aan. Wat te zeggen of gaan jullie alleen staren, zei ik best fel. De een zei "je.. je .. ben... bent... mo...mooi". En de ander knikte als ja je bent mooi. Ik keek ze vragend aan. Ik zag dat Malfoy dat ook deed. Dus Celtic wat deed je hier zei Parkinson fel.

Gewoon negeren Madison, gewoon negeren. Ik wou weer langs haar lopen. Maar dit keer greep ze me harder vast. Parkinson je doet me pijn. Ik was nog rustig. Ik zei het ook nog rustig. Maar ze begon steeds harder te knijpen. En het deed ook steeds meer pijn.

Stop pansy, zei draco boos. Waarom neem je het op voor dit ding zei Parkinson beledigt. Dat doe ik niet zei hij en liep weg. Parkinson liep er zoals gewoonlijk weer achter aan.

Ik liep terug naar Gryffindor tafel. Hermione zei wat in mijn oor "redde hij je nou van Parkinson" ik knikte van ja. Ze keek me aan en glimlachte. "Als jij ooit wat met Malfoy krijg, zou ik niet boos zijn". Ik keek haar aan van meen je dat.

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDWhere stories live. Discover now