#36

179 8 0
                                    

We zaten in de grote zaal voor het avond eten. Ik zat naast Hermione, tegenover Harry en Ron. De helft van Gryffindor kijkt ons alleen maar boos aan. "Harry waarom kijkt iedereen naar ons?". Hij haalt zijn schouders op..

Bella kwam van achter lopen en gaf me een knuffel. Gryffindor begint haar te accepteren. Ze ging tussen mij en Hermione zitten. "Sinds wanneer heb jij wat met Draco?". Ik verslikte in Mn drinken en keek haar geschrokken aan. Harry en Ron keken me met een grijns aan. Ik zou die echt van smoel af willen slaan.. "ik heb niks met hem!"Zei ik boos, ik weet zelf ook niet waarom ik zo boos werd. Bella deed haar handen omhoog van overgave. Ron barste in lachen uit, waardoor Harry het ook niet in kon houden. En dit trok de Weasley twins aan. "Wat is hier zo grappig..." vroeg Fred. Bella wou het zeggen maar ik deed snel me hand voor haar mond. "Als hun het weten weet de hele school het" legde ik haar uit. Ze knikte van dat ze het begreep. "Fred... het word ons nier verteld" zei George nep verdrietig. "Je zult het ooit weten Georgieee" zei ik met een baby stem. Waardoor ik een klap tegen mijn achterhoofd kreeg. Daardoor moest Fred lachen. En wanneer Fred lacht, lacht George ook. Ik ging zelf maar gewoon weer verder met eten.

We liepen met zn vieren naar de leerlingenkamer van Gryffindor. Iedereen keek ons boos aan, niet ons maar naar Harry. Harry probeerde zich er nog een beetje tussen uit te praten, maar het werd er alleen nog maar erger van. "Wie heeft er nog meer problemen met dat Harry de waarheid spreekt"zei ik boos. Niemand stak zn hand meer op. "Oké laat hem dan nu maar weer met rust". Hij knikte dankbaar, hij liep snel met Ron de jongens slaapkamer in. Ik en Hermione zijn ook maar naar bed gegaan.

Daar stond ik weer, in het bos met een jongen en een meisje voor me. Het zijn baby's. Voor hun staat een man en een vrouw. Ik ga er vanuit de ouders. Ze keken bang langs mij. Ik wou me omdraaien maar het lukte niet. Er kwam een groene straal langs me. Ik wist al snel wat het was, de man en vrouw vielen dood neer. MADISON CELTIC IK WEET DAT JE ME KUNT HOREN!! De baby's voor me waren weg. De man en vrouw waren beiden weg. Deze keer kon ik wel achter me kijken. Alleen deze keer wou ik het niet. "Dus Madison Celtic de baby die je net zag... 1 daar van ben jij maar wie zou de ander zijn" zei de kille stem van Voldemort.

Hermione stond naast me bed, ze keek bezorgt. Ze bracht me naar Dumbledore ookal wou ik het niet. We stonden voor het beeld, en we gingen met de trap naar boven. Dumbledore stond ons al op te wachten, maar toen ik verder keek dan alleen hem, zag ik dat snape hier ook was en Harry. Ik was nog aan het zweten. Hermione bracht me naar binnen. "Wat is er met jouw Miss Celtic?" Ik wist niet wat ik moest zeggen, ik vertelde de waarheid "Voldemort zit in Mn hoofd in Mn dromen, hij praat tegen me." Dumbledore kijkt me geschrokken aan. Severus neem Harry en Madison mee naar je kantoor, zorg er voor dat Voldemort niet hun hoofden meer ik kan komen. Voordat we weg gingen vroeg dumbledore me nog 1 ding "Madison waar gaat je droom over, wat verteld hij je?". "Hij verteld me de waarheid, mijn dromen gaat over mij, mij en een jongen, hoe een man en vrouw vermoord waren." Ik legde het uit, dumbledore keek eerst geschrokken maar herstelde zich al meteen.

Iedereen is boos op Harry van dat hij zegt dat Voldemort terug is....

(Voor als je het vergeten was😂)

Do I love Him?  \\Harry Potter// ON HOLDΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα