Hoofdstuk 32. Moyn of Zana

3.4K 140 146
                                    

(Mona p.o.v.)

 

Happy liep ik naar het 'geheime' huis van mijn crush, Zayn of course! Ik draaide vrolijk rond op mijn eigenlijk iets te hoge hakken en mijn witte jurk ging wijd. Ik leek vast op een of ander klein kind, want bijna iedereen op straat zat me na te kijken.

Ik huppelde verder met een gigantische smile op mijn gezicht. Ik neuriede het liedje nobody compares van natuurlijk one direction. Jaja, eens een directioner, altijd een directioner! Kom op wie is het met mij eens?

Na een tijdje te hebben gelopen, en stiekem nog even de douglas in te zijn gegaan, kwam ik aan bij het huis van Zayn en vrolijk drukte ik op de bel. Al bijna meteen ging de deur open en daar stond hij. De vlinders schoten alle kanten op en ik weet toch echt zeker dat hij knapper werd elke keer dat ik hem zag.

"Hey babe," grijnsde hij en ik begon te blozen als een tomaat. Wacht kan een tomaat blozen? Ach, anders zag ik er nu uit als een tomaat, dat is hetzelfde!  Ik glimlachte verlegen terug en liep vlug zijn huis binnen voor de paps ons kon spotten.

"Dus.. Waarom moest ik komen?" vroeg ik en ik haalde een wenkbrauw op. Hij glimlachte lief naar me en ik begon van binnen te flippen om zijn cuteness.

AAAH DE FUCKING ZAYN MALIK DATE MET MIJ!!!!! AAAH EXTREEM FANGIRLING.

Oke.. ennn rust. Genoeg fangirling,  nu adem in, adem uit, in, uit.

"Nou ik zocht nog iemand om mee te gaan naar de bieb. Ik heb heen zin om alleen te gaan," antwoordde Zayn en haalde non chalant zijn schouders op. Mijn mond viel een beetje open.

Wacht wat? De bieb, serieus?

Ik haf hem een neppe glimlach en knikte. "Ow ja, ik wil wel mee hoor. Ik hou van lezen," loog ik, maar ja, alles om met Zayn mee te mogen.

Yolod!

Ff mede directionerzzz jullie weten toch wel wat dat is toch? Anders kom ik persoonlijk naar jullie huis en dan ... zo erg dat jullie het nooit meer vergeten. En ja, vul zelf maar de puntjes is moehaha.

Ik weet waar jullie huis woont...

"Nou eigenlijk gaat Liam al mee, dus je kan weer naar huis toe miss," grapte hij en ik lachte. "Ja ja. Ik ga niet die hele paar minuten terug lopen. Wat denk jij dan?" Hij grinnkkte en schudde lachend zijn hoofd.

"Nou ehm. Nou goed dan. Voor deze ene keer. Volgende keer ga je gewoon  terug hoor." "Puh flauwerik!" "Zout erbij," grijnsde Zayn en lachte kort op zijn,  echt hele flauwe, mop. Ow wauw serieus Mona?  'Flauwe' mop?

"Wat zijn we weer grappig vandaag." "Hey hey! Ik ben altijd grappig babe. Face it!" "Jaja," grijnsde ik en ik gaf hem een speelse stomp.  Hij keek mr nep beledigd aan en gaf me een sippe blik met een heel klein pruillipje.

Ik gaf hem een klein kusje op zijn wang en zijn gezicht klaarde al meteen op, wat bij mij voor een nog grotere glimlach zorgde. "Al beter schatje?" vroeg ik, spastisch knipperend met mijn wimpers.

"Zolang ik bij jou ben."

Aaaah iemand! Help. Me. Óf knijp me zodat ik weet dat dit gewoon een van mijn rare dromen of fantasieën is óf vang me op want zometeen is er alleen nog maar een plasje gesmolten Mona.

"Kom we gaan babe," zei Zayn en hij pakte mijn hand. Hij verstrengelde onze vingers en ik begon weer door te draaien. Weer van binnen natuurlijk, van buiten ben ik een coole kikker. Gangster style!

Zayn pakte twee zonnebrillen en twee beanie's. Wow Zayn serieus, je hoeft niet te doen wat ik zeg hoor. Neem de gangster look niet te ver ja!

Samen liepen we, onder cover boeja, naar de auto en stapte in. We vertrokken.. naar de bieb. Woehoe! It's gonna be the best day of my liiifee, my li-i-i-i-ife! Love that song!

Old but gold (Dutch Niall Horan fanfiction)Where stories live. Discover now