Hoofdstuk 16. Damnit Niall!

5.1K 187 14
                                    

Met open mond en ogen de grote van tennisballen staarde ik naar de deur van de Starbucks waar Niall net vrolijk fluitend uit verdween.

Hij had het gewoon geflikt,  hij had mijn enigste zwakte tegen me gebruikt en ik wist wat er nu zou gaan gebeuren, helaas.

Aarzelend keek ik om naar Nessa, die echt de grootste smile ever op haar gezicht had, directioner smile, en ik zuchte, hoe was het mogelijk haar hart te breken.

"Iona Iona!" gilde Nessa ineens en ze stormde, nog steeds met een gigantische glimlach vastgeplakt op haar gezicht, naar mij toe, ohh shit!

Ze kwam vlak voor me tot stilstand en tetterde ik mijn oor: "hoorde je dat?! Niall facking Horan vroeg of wij met zijn tweetjes een filmavondje konden houden. Ow en hij vroeg of Mona mee kon, voor Zayn!"

Haar woorden raakte me, ze was zo blij dat Niall haar vroeg,  maar ze moest eens weten,  ze moest eens weten dat hij haar enkel en alleen gebruikte om mij bij hem te krijgen.

Dat afgrijselijke mens! Andere gebruiken om gewoon je zin te krijgen? Hoe zou je zoiets kunnen doen, gewoon omdat je weet dat ik nu geen nee meer wil zeggen?

"DE NIALL HO-" riep ze maar ze viel stil toen ze mijn boze/bezorgde gezicht zag.

"S-sorry, w-e hoeven n-niet te g-gaan," stamelde ze en glimlachte zo lief mogelijk, maar in haar ogen stond een grote teleurstelling.

Awh, dit kon ik haar toch niet aandoen. Ik kon haar haar droom om eindelijk One Direction te ontmoeten toch niet ontnemen voor mijn eigen belangen, nee nooit.

En Mona, die kon ik toch niet weerhouden Zayn te zien, terwijl haar verliefdheid eigenlijk alleen maar sterker was geworden sinds de afgelopen keer dat ze hem zag bij het concert, toen IK haar wegtrok van een grote kans.

Damnit Niall, het is je gelukt! Nu je zin? Eindelijk heb je wat je wil, riep ik boos naar Niall, in mijn hoofd.. terwijl Niall er niet eens was.. ugh tijd voor een psycholoog!

"Nee nee tuurlijk kunnen we gaan!" riep ik fake vrolijk terwijl ik me omdraaide zodat ze de boosheid niet kon zien die op het moment me helemaal voelde.

"Kom dan gaan we!" riep ze vrolijk en pakte haar mobieltje om Mona een wapp te sturen. Ik keek vlug mee naar haar gesprek.

~Heii zin om vanavond mee de gaan naar... ja one direction? ??

Meteen kreeg ze een enthousiaste bericht terug.

*Omg ja!!! hoe laat bij jou?

~kwart voor 5? we hebben geen tijd afgesproken, maar het is filmavondje dus 5 uur daar?

*ok can't believe we're going to see one direction for real!!

~me 2 maar ik ga, klaarmaken en stuff xoxo

*oke schat tot zo xx

Ik glimlachte er zat weliswaar niks goeds voor mij erin, maar gelukkig wel voor Mona en Nessa en daar deed ik het ten slotte voor.

"Oke Mona komt, kom we gaan ons klaarmaken," zei Nessa opgewonden en ik grinnikte. Waarvoor zou ik me klaar maken? Voor een gedwongen filmavondje met mijn ex beste vriend? Ja dag, ben raar maar niet gek.

Nessa keeke achterdochtig aan, maar glimlachte uiteindelijk met een valse tikje terwijl ze me naar de auto toe trok.

Please laat dit niet te erg zijn.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Ik stapte uit de douch en pakte mijn handdoek,  ik was niet van plan om me op te maken enzo, nee gewoon wat mascare en als kleding een oude spijkerbroek en simpel t-shirt, maar ik kon me ten minste wel schoon voelen.

Ik pakte de föhn en blies mijn haren droog, die ik vervolgens doorkamde, en ik liep de badkamer uit naar mijn kledingkast in mijn slaapkamer.

Ik opende de deurtjes, klaar om mijn 'outfit' te pakken, maar in plaats van dat riep ik boos: "Ness wat heb je met al mijn kleding gedaan?" want letterlijk er lag heen één kledingstuk meer in mijn kast.

Nessa kwam met een enorme grijns binnen gelopen en overhandigde mij een pakketje kleding, maar niet de versleten broek en t-shirt, nee.

Het pakketje bestond uit een witte top met een leuk prentje, zwarte jeans, witte all stars en een kort spijkerjasje, totaal niet wat ik aan wou.

"Nessa geef me mijn kleding terug," gromde ik en ze schudde eigenwijs haar hoofd terwijl ze zei: "je krijgt het morgenochtend en vanavond ga je in deze outfit en ik doe je make-up."

Nu was het mijn beurt om mijn hoofd eigenwijs heen en weer te schudden.

"Nee!" zei ik geïrriteerd.

"Ja!" zei ze met een grijns.

"Nee."

"Ja."

"Nee."

"Ja."

*Nog vele ja's en nee's later*

"Ugh!" gromde ik, nu helemaal het spelletje beu. "Goed dan, ik trek dit aan en je mag mijn make-up doen.

Nessa lachte en deed een overwinningsdansje.

Ik liep de kamer uit en kleedde me om, van badjas naar het setje van Nessa, wat me eigenlijk best goed stond,  neeehee het mag me niet goed staan!

Ik liep de kamer uit en Nessa keek me goedkeurend aan: "staat je leuk Iona!" Ik zuchtte, dus echt niet de reactie die ik wou horen!

Ik nam plaats in de stoel en ze werkte mijn make-up bij. Daarna kleedde zij zich om en deed ik haar make-up.

Ze droeg trouwens

een wit topje met een leuke gerafelde korte broek en een gouden kettingw en een paar enkellaarsjes met een hak.  Het stond echt heel erg leuk

Toen we eindelijk klaar waren kwam Mona binnengevallen, soms best vervelend als je de sleutels van je huis aan je vriendinnen geeft.

Mona droeg een rode geruite top met skinny jeans en hoge zwarte schoenen, simpel maar het paste zo goed bij haar. Haar ogen waren perfect gedaan en de rest van haar make-up ook, iemand wou indruk maken!

Ik pakte mijn tasje en een paar films die Nessa en ik van te voren hadden uitgekozen en we liepen de deur uit. Ik draaide de deur op slot en ik ging bij Mona en Nessa in de auto zitten.

Op naar hel...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hey! ik verveelde me dus heb ik vlug dit hoofdstukje in elkaar gezet, volgende komt ook vandaag erop en die word denk ik wel wat beter.

zou nialls plan over een filmavondje werken of juist niet???

maar nu ga ik slapen! zodra ik weer op de laptop zit zet ik een foto van iona in de media en links naar de outfits van Nessa en Mona!! veel leesplezier!  ♡♥♡♥

xxx astrid

ps. vote en comment ♡ ♥ ♡ ♥

Old but gold (Dutch Niall Horan fanfiction)Where stories live. Discover now