Hoofdstuk 21. Party time

5.7K 169 47
                                    

(Iona p.o.v.)

Niall had me net thuis gebracht van een super leuke middag in de stad en ik straalde al sinds ik thuis was. In vier jaar had ik me nooit meer zo vrolijk gevoeld en nu elke keer als ik bij Niall was voelde ik me zo vrolijk dat het me eigenlijk een beetje bang maakte.

Ik pakte het tasje met mijn nieuwe spullen, gekocht en uitgekozen door Nialler, en ik bekeek de kleding weer, het was zo mooi en gewoon helemaal mij. Niall kende me gewoon zo goed, dat hij precies wist wat ik leuk zou vinden, terwijl ik het zelf niet eens wist.

Ik dacht weer terug aan het moment dat hij vroeg, of nou eigenlijk smeekte hij eerder, en ik herrinerde zijn blik nog zo goed, de schattige puppyoogjes en pruillipje. Hij was gewoon zo schattig toen hij me zo lief aankeek, daar kan niemand toch nee teg-, wacht wat? Iona, waar ben je mee bezig? Niall is je vriend, niet zo klef doen, wat is er mis met jou?

Ik gaf mezelf een mep tegen mijn voorhoofd om die gedachtes te stoppen en vlug pakte ik mijn telefoon om Nessa te bellen; zij was altijd zo goed in dit soort dingen. Vlug toetste ik haar nummer in terwijl ik een banaan pakte en hem in een rap tempo opat.

*Piep*

*Piep*

*Pie...*

* Met Nessa

~Heiii gurl

*Hey Iona hoest?

~Ehm niet zo, ik heb echt je hulp nodig! Kan je zo snel mogelijk hierheen komen?

Oke misschien was ik een beetje overdramatisch, maar ik wist echt geen raad met mijn aparte gedachtes de laatste tijd.

*Ja of course, ik kom er nu aan, tot zo kisses!

~Bye bye

Ik hing op en ging weer op de bank zitten. *Zucht* Waarom dacht ik zo over Niall? Elke keer als hij naar mij keek met zijn prachtige felblauwe ogen kreeg ik een fijn gevoel in mijn maag en kreeg ik het ineens heel warm. Mijn hart ging toen helemaal te keer en mijn handen werden klam.

Ow nee! Toen realiseerde ik het, mijn droom, de gevoelens, ik ben verliefd.. maar niet zomaar op iemand, nee, op een wereld beroemde popster ook wel mijn EX beste vriend, of, mijn persoonlijke voorkeur, een verrader die mij in de steek liet.

Iona nee! Je mag nietop hem verliefd worden, riep ik in mijn hoofd, Hij is je vriend, je wordt niet verliefd op je vriend, dat is gewoon raar! Ik voelde een steek in mijn hart, je mag hem niet leuk vinden.

Hij zou jou toch nooit leuk vinden en als jullie iets zouden krijgen dan liet hij je toch in de steek voor een leukere en beroemdere meid, waar hij altijd van droomde, riep een stemmetje in mijn achterhoofd en ik brak. Waarom overkomt mij dit! Ik mag niet  verliefd worden. Ik ga niet verliefd worden, beloofde ik mezelf.

Ik verbierg mijn gezicht in mijn handen en begon zachtjes te snikken. Iona je bent een mislukkeling, wie wordt er nu verliefd op iemand die je jaren geleden gebroken heeft achtergelaten en die je dat vier jaar later weer voor het eerst ziet, niemand, niemand is zo dom!

Op dat moment ging de bel en ik veegde de tranen van mijn wangen, moet je mij zien, ik loop ALWEER te huilen om dezelfde jongen! Waarom kon ik niet gewoon verliefd worden op een normale jongen, die te vertrouwen is en ook van jou houdt, en dan trouwen, kinderen krijgen en nog lang en gelukkig leven, zoals in de sprookjes.

Ik opende de deur en meteen kwam Nessa binnenstormen. "Zat is er schat?" vroeg ze meteen en toen zag ze mijn betraande ogen. "Hey meid, rustig maar," zei ze sussend en gaf me een knuffel waardoor ik me al gelijk veel beter, ze is altijd al zo goed geweest in troosten.

Old but gold (Dutch Niall Horan fanfiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum