Hoofdstuk 17. Filmavond..

5.4K 205 56
                                    

(Niall p.o.v.)

Ik pakte zo snel als ik kon een zak chips, hete voor Iona natuurlijk, en een paar flessen cola en liep toen naar de kast met dvd's. Vlug koos ik een paar comedies en een paar horror films uit en legde ze op de tafel ernaast.

Ik moet indruk maken, dacht ik. Ik moet ervoor zorgen dat ze me weer toe laat, haar laten gaan zou me echt te veel worden. Al deze vier jaren dacht ik dag in dag uit aan Iona, maar het was te verdragen, alleen nu ik haar weer had gezien en zelfs tegen haar had gepraat zou ik dat echt niet meer kunnen doen.

Ik moet ervoor zorgen dat ze ziet dat ik niet veranderd ben en dus nogsteeds de jongen van zestien, die altijd naast haar stond, haar steunde en waar ze om gaf. Ik moet met haar praten, mijn excuses aanbieden!

En ja, dat MOET allemaal en het liefst allemaal vanavond, maar ik heb geduld, ik kan wel wachten tot een andere dag, niet te ver weg natuurlijk. Toen viel mijn oog op een dvd, die ik al heel lang in mijn bezit had en nooit over mijn hart kreeg het weg te gooien.

Mooi, die dvd kwam eigenlijk heel goed van pas!

Met een goed gevoel legde ik de dvd tussen de andere, uit het zicht, een verrassing voor Iona, en ik nam alles mee naar de woonkamer, waar ik het naast mijn tv legde.

Ik keek op de klok en zag dat het al kwart over vier was, ow ja dom, helemaal vergeten te melden hoe laat de meiden er moesten zijn, maar de andere lads wisten niet eens van het filmavondje dus het werd nu wel tijd om ze te bellen.

Ik pakte de telefoon en toetste het nummer in van Louis:

 *Piep*

*Piep*

*Piep*

*Pi*

*Heeey Nialler!

Wow waarom praat hij toch altijd zo hard!

~Heyy Lou, nog tijd vanavond?

*Ja why?

~Nou ik heb een filmavondje geregeld met Iona en twee van haar vriendinnen.

*En je vroeg je zeker af of ik kon komen.

Ik kon hem gewoon voelen grijnzen.

~Ehh ja.

*Is goed man, ik neem ook wel wat pizza's mee. ok?

~Ja thanks helemaal vergeten, ow en kan jij Harry efffe bellen?

*Ja goed, kwart voor bij jou? Hoe laat komen de meiden? Ow en kan El misschien mee, vindt ze vast leuk!

~Ja of course. ja een goede tijd en van de meiden weet ik nog niet, niet gevraagd. Misschien kan Hazza nog wat blokjes kaas en wat plakjes vlees enzo mee nemen.

*Mooi zo, el, hazza en ik zijn er om kwart voor met fooood! En trouwens slim Nialler heel slim, haha. See ya later bye!

~See ya!

Ik hing op om meteen het nummer van Zayn in te typen:

*Hey Niall, wazzup?

~Hey Zayn, ik heb een filmavondje geregeld..

*Ow leuk wat zal ik meenemen!

Lekker ruw onderbroken zeg!

~Ehm Liam graag en wat zoete en zoute popcorn.

*Haha goed ik neem Liam en wat popcorn mee, wist je trouwens dat Liam een nieuwe vriendin heeft? Ik denk dat Liam haar mee wil nemen, is dat goed?

~Ja hoor, ow en ik heb Iona, Mona en een andere vriendin van Iona, Nessa uitgenodigd. Ik dacht dat je dat wel gezellig zou vinden.

Old but gold (Dutch Niall Horan fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя