Hoofdstuk 7. You and I

5.8K 214 33
                                    

Ik opende de deur en meteen kreeg ik een warme doos met een pizza erin in mijn handen gedrukt. De pizzabezorger, in de regen, keek mij chagerijnig aan, hij leek net een verzopen kat! Natuurlijk zei ik dat niet, straks kreeg ik mijn pizza niet.

Ik lachte bij die gedachten en de bezorger keek me zelfs nog chagerijniger aan, wow dat dat nog kon, en vroeg: "wat valt er te lachen, ga je nog betalen of wat." Oke van binnen was ik nu officieel aan het dood gaan van het lachen.

"Ow ja natuurlijk momentje," zei ik op een zo serieus mogelijke toon en ik draaide om om naar de keuken waar mijn portommonee lag. Ik zag hem op het aanrecht liggen, maar toen bedacht ik me hoe bot hij eigenlijk tegen mij was, hij mocht dan wel chaggi worden door de regen en kou maar zo hoefde hij toch nou ook weer niet te doen, dus toen zei ik maar: "momentje, ik kan hem niet vinden!"

Ik pakte mijn portomonnee en begon er een beetje mee te spelen, rondgooien enzo, tot ik er genoeg van had. Ik liep uiteindelijk, na tien minuten moehahaha, terug naar de deur waar de pizzabezorger nogsteeds in de stomende regen stond en ik zocht het geld, lekker langzaam, om het aan de bezorger te geven.

Ik vond het geld na een tijdje en gaf eet aan de bezorger, als blikken konden doden was ik nu al lang aan het snakken naar adem! "Veel plezier nog!" riep ik hem vrolijk na, toen hij het pad voor mijn kleine rijtjeshuis afliep en weer op zijn brommer stapte.

Hij keek me nog één keer boos aan en reed toen weg. "Hahahahaha." Dat zag er net echt geniaal uit! Ik boog vorover en greep mijn maag, hahaha moet je maar ook niet zo gemeen zijn tegen de Iona O'Mally, dacht ik lachend.

Lekker puh, dacht ik bij mezelf. Oke misschien was ik een beetje gemeen, maar ik mag toch ook wel eens een beetje lol hebben,  of niet?

Ik plofte weer neer op de bank met dit keer een heerlijke, uhm nogal doorweekte, warme pizza en ik zette de tv aan, hmm wat zou ik gaan kijken? Ik zette een MTV aan tijdens het denken.

I figured it out
I figured it out from black and white

"Wow.." was even het enigste dat ik kon uitbrengen, de stem dat door de boxers naast mijn tv stonden maakte me helemaal warm van binnen.  Ik wierp een blik op de tv om te kijken van wie die prachtige stem was en mijn mond viel open.

"D-dat i-is Ni-Niall," stotterde ik, ook al kon niemand me horen omdat ik alleen woonde,  maar als nog! Ik kon mijn ogen gewoon niet van hem afhouden, zo veel veranderd, maar toch zo weinig... Ow wauw Iona, lekker zoetsappig bezig!

Seconds and hours
Maybe they had to take some time

"Watte, wat?" Niall keek net nog naar beneden en nu zingt er ineens een gast met een veel zwaardere stem en een baard. Ik keek verbaasd naar de video, ehm oke. Just role with it Iona, dacht ik.

I know how it goes
I know how it goes from wrong to right
Silence and sound
Did they ever hold each other tight like us

Wow het persoontje met de baard zong ook echt super goed en wat een mooi liedje tot nu toe. Dus dit is de reden waarom Mona en Nessa zo gek zijn van One Direction,  ik snap het, ze zingen mooi maar waarom zou je zo verliefd op hun worden.

Het zijn toch hele simpele jongens van een jaar of twintig. Ik keek weer terug naar de persoon die zong en dacht diep na, ehm ik heb een cursus One Direction gehad van Mona en Nessa, maar om eerlijk te zijn was ik alweer vergeten wie dit was.

Did they ever fight like us

Ik keek even weg en dacht heel diep na. "Niall, Louis, Zayn, Harry en.. Liam!" Ik somde ze even hardop op en toen wist ik het weer, Liam dat was het!

Tevreden keek ik weer naar jet scherm, waar alweer een ander stond te zingen, Harry volgensmij,  die krullen waren lekker makkelijk te onthouden!

You and I
We don't wanna be like them
We can make it till the end
Nothing can come between you and I
Not even the Gods above can separate the two of us
No nothing can come between you and I
Oh, you and I

Ook al zo'n mooie stem... Hij draaide zich om en.. boem daar stond Zayn, eigenlijk best wel cool gedaan met al die effecten en ja, Zayn kende ik toch echt,  na Niall,  het beste want Mona stopte nooit met over hem praten. *Zucht*

I figured it out
Saw the mistakes of up and down
Meet in the middle
There's always room for common ground

Zayn veranderde daarna in Louis, de enigste die nog niet was geweest. Zijn stem was vrij hoog en engelachtig. Heel mooi.

I see what it's like
I see what it's like for day and night
Never together
Cause they see things in a different light like us
Did they ever try like us?

En toen veranderde Louis weer in Harry die zijn stuk weer zong. Het was eigenlijk een heel mooi lied en heel mooi gezongen, maar er was slechts een pietepeuterig probleempje..

Het werd gezongen door die rotband, waar Niall bij zat!

Ik voelde weer woede opborrelen, maar ik wist me toch nog in te houden en verder te luisteren naar het liedje.  Harry's stuk was ondertussen afgelopen en er werd ingezoemd op zijn gezicht, waardoor je heel duidelijk kon zien dat hij groene ogen had.

Uitzoemen en toen kwam de hele band binnen, ze liepen een soort van door hun eigen foto's. Ook Niall was te zien.. met pijn in mijn hart keek ik maar hem.

Oke Liam springt,  Louis komt maar voren gerend en Niall.. "Hahahahahaha Niall prachtige radslag!" lachte ik hard, ook al kon nogsteeds niemand mij horen.

Haha hij was er duidelijk heel erg trots op, daarna viel Liam weer op de grond en maakte een soort koprol en ik lachte weer. Niall blaasde een ballon op en sprong een stukje later tegen de reling op.

Hahaha Louis sprong via een doos omhoog, maar als je goed keek naar zijn gezicht in de 'foto' lachte je je gegarandeerd helemaal kapot. Op het zelfde moment pakte Zayn een paarse bal en die schoot Niall precies door een foto, waarna Louis achter de bal aan rende en hem de lucht in schoot.

Ze begonnen voetbal te spelen en toen was het clipje afgelopen.

Wow super mooi clipje voor een super mooi liedje, dacht ik tevreden. Wow wow wacht, Iona nee je gaat One Direction niet maar dan ook echt niet leuk vinden! Boos sprak ik mezelf toe in mijn hoofd.

Al gauw hoorde ik roar van Katy Perry van MTV, leuk liedje by the way! Ik zette het wat harder en bedacht toen dat ik Nessa nog moest bellen.

Ik pakte net de telefoon om haar nummer in te typen toen ik de bel, alweer, hoorde gaan en dus legde ik de telefoon maar weer meer. Ik liep maar de deur toe, wie zou het zijn, het was inmiddels zes uur eigenlijk tijd om te eten, en ik deed de deur open.

Nessa stond helemaal doorweekt in mijn deuropening en haastte zodra ik de deur volledig open had naar binnen. "Heyy meid wat doe jij nou weer hier?" vroeg ik lachend terwi ze haar lange jas uitdeed. Haar lang zwarte haar dat meestal mooi lichtjes krulde plakte nu helemaal vast aan haar hoofd wat er best wel comisch uitzag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heyy opvullertje, niet echt speciaal eigenlijk gewoon een gedetailleerde beschrijving van het clipje van you and I en Iona die alweer zichzelf dwingt het niet leuk te vinden. ik zei dat ik een hoofdstuk voor slapen ging uploaden als ik 100 lees en 40 votes zou krijgen en anders morgen maar ik verveelde me en als ik me verveel pak ik een zak chips en begin ik te schrijven. nou mijn thai sweet chilli zak chips is inmiddels op en ik heb nogsteeds honger... ik had trouwens nog een vraagje, weten jullie een beroemdheid aan wie je denkt als je aan Iona denkt? Ik zoek ook nog iemand voor Mona maar die is nog niet uitgewerkt ;) ik ga proberen vanavond nog een hoofdstuk af te krijgen miss lukt het ;) maar in ieder geval veel plezier met de rest van het boek. Ik heb geen toewijding op het moment voor een specifiek persoon, iedereen die iets speciaals heeft gedaan 'heeft al een hoofdstuk'. daarom gaat mijn toewijding naar iedereen die dit boek leest!! xxx astrid

ps. vote en reageer alle tips (en tops natuurlijk ;p) zijn welkom

pps. ik typ op mn mobiel, in bed, terwijl ik chips eet dus let maar niet op de typfoutjes hihi XD

Old but gold (Dutch Niall Horan fanfiction)Where stories live. Discover now