Hoofdstuk 23. Van buiten nep, van binnen..

4.5K 158 23
                                    

(Niall p.o.v.)

Hand in hand liepen Iona en ik de deur van het hotel uit. We moesten van de management veel openbaar zijn en dus nam ik haar vandaag voor avondeten naar een romantisch restaurant.

Ik moet eerlijk toegeven, ik schrok van de foto die in het tijdschrift stond, maar ergens was ik ook wel blij met de beslissing van het management.

Ik weet het nu zeker, ik vind Iona leuk, niet als vrienden, maar echt leuk-leuk als je snapt wat ik bedoel.

Nu ze geforceerd werd om mijn vriendin te spelen had ik elke seconde van de dag een hele grote grijns op mijn gezicht, die groter werd elke keer als ik haar hand vasthield en zij zo lief begon te blozen.

Ik liet haar los om als een echte gentleman de deur voor haar te openen en ze glimlachte, oprecht,  naar mij. Meteen voelde ik mijn wangen rood worden en ik keek snel weg zodat ze het niet zou zien.

Haar lach warmde alles in mij op, haar lach maakte altijd iedereen vrolijk en dat vond ik toch wel een van de mooiste dingen van haar. Samen met haar prachtige aparte bruin/groene ogen die de eerste keer dat ik haar zag gevult waren met pijn en eenzaamheid, maar nu glommen van vreugde.

Toch, boven alle perfecties van haar uiterlijk hield ik het meetste van haar sprankerlijke innerlijk, dat nu eindelijk naar boven kwam.

Haar gekkigheid, dat mij altijd aan het lachen maakte, haar zorgzaamheid, wanneer een van haar vrienden in nood waren en dan haar behulpzaamheid, zo perfect.

Iona en ik waren nu aan het 'daten' voor bijna twee weken en mijn gevoelens voor haar groeide sterker, ook al wist ik dat dit eenzijdig was, ik kon er niks aan doen.

Ooit zo'n sterk gevoel gehad, dat ervoor zorgde dat je naar de andere kant van de wereld zou rennen om die persoon gelukkig te maken. Nog nooit ben ik verliefd geweest, maar nu?

Ik wist dat ik nog maar anderhalve maand ofzo met haar had en dat ik haar daarna zou verlaten voor onze tour. Ik zou een half jaar weg zijn van haar en ze zou iemand vinden,  die haar al zijn liefde kon geven zondet steeds weg te moeten. Kort om... niet iemand als ik.

Die gedachte deed pijn, heel erg, een steek in mijn hart, maar ik moest eraan blijven denken. Ik moest blijven denken aan de feit dat zij niet van mij hield en dat ook nooit zou doen.

Ik voelde mijn glimlach oplossen en Iona keek me verbaasd aan. "Wat is er Niall?" vroeg ze bezorgd, wat er zo schattig uitzag, en ik schudde mijn hoofd.

"Niks Iona," loog ik en ik probeerde te lachen, wat er zeker heel erg nep uitzag, want Iona geloofde er niks van. Ze keek me nog even met een wenkbrauw opgetrokken aan en haalde toen haar schouders op.

"Oke dan, laten we gaan eten!" juichde ze en ik moest lachen. "Haha Iona wat ben je toch een vreetzak!'" lachte ik en ze keek me quasi boos aan.

"Moet jij nodig zeggen! Wie eet er altijd de popcorn op bij de filmavondjes? Huh?" Ik grinnikte toen ik dacht aan al die filmavondjes zonder popcorn zonder mij.

In de afgelopen twee weken waren we met z'n allen veel hechter geworden,  anderen hechter dan anderen. *kuch kuch* Zayn en Mon *kuch kuch*

Die twee waren onafscheidelijk, maar helaas nog geen koppel. Allebei waren ze bang dat de andere hen niet leuk vond. Hoe ik dat weet?  Ik heb zo mijn connecties..

Helaas is er ook een iemand zich gaan afzonderen... Harry. Ik weet niet waarom, maar hij zegt veel filmavondjes, logeerpartijtjes en andere dingen, ja I know klinkt kinderachtig maar het is echt super leuk, af.

Als een van mijn beste vrienden maakte ik me zorgen om hem, hij zag er de laatste tijd zo ongelukkig uit, maar elke keer als ik vroeg wat er was schreeuwde hij gewoon: "Waarom blijft iedereen dat vragen? Er is niks, oke?! Bemoei je gewoon met je eigen zaken en blijf gewoon uit mijn buurt!"

Old but gold (Dutch Niall Horan fanfiction)Where stories live. Discover now