17 December 2017 ~ Niall Horan OS

23 3 3
                                    

Forgiven and forgotten

NIALL'S POV

'Ik trek dit niet.' [Y/N] staat met haar armen gekruist tegenover me.

'Jíj trekt dit niet?'vraag ik schamper. 'Kom op zeg.'

'Je bent verdorie altijd weg. Alles wat ik kan is toekijken hoe jij de wereld over reist en vrouwen zich maar aan je voeten blijven werpen. God weet hoeveel andere meiden je dit jaar gedaan hebt, terwijl je duizenden kilometers bij me vandaan was!' Ik trek mijn wenkbrauwen op.

'Denk je soms dat ik het altijd leuk vind. Ik houd van je en ik vind het zo moeilijk om je altijd te moeten missen.'

'Ja, vast.' [Y/N] spant haar spieren aan. 'Je hebt me de afgelopen weken drie keer gebeld. Zo erg heb je me gemist.' Ik probeer me in te houden, maar het is zo moeilijk.

'Ik was gewoon druk.'

'Met anderen, ja. Je maakt mij niet wijs dat je constant van hot naar her word gestuurd en geen enkel moment voor jezelf hebt.'

'Dus ik moet ieder vrij moment met jou spenderen?'

'Dat zeg ik helemaal niet!' [Y/N] gooit haar handen in de lucht. 'Ik ben er klaar mee.'

'Ik ben er ook klaar mee dat jij helemaal geen vertrouwen in me hebt,'bries ik. 'Je weet verdomd goed dat ik ontzettend veel van je houd, maar je moet het toch altijd bevestigd hebben. Ik doe echt mijn best.'

'Natuurlijk, Niall.' [Y/N] schudt kwaad haar hoofd. 'Bekijk het maar.' Ze draait zich om. 'Fijne Kerst, godallejezus.'

'Van hetzelfde!' Ik kijk met mijn armen over elkaar toe hoe [Y/N] haar spullen begint te pakken. Driftig trekt ze haar mobiele telefoon van de lader, grist haar sleutels uit de la en dan beent ze naar de hal om haar jas te pakken. Zonder me aan te kijken kleedt ze zich aan tegen de kou, propt haar spullen in haar zakken en doet nog een paar schoenen aan. Dan, helemaal klaar om te gaan, komt ze tegenover me staan.

'Haal het niet in je hoofd om me te bellen, te appen of een fucking brief te sturen. Ik ben helemaal klaar met jou.' Ze prikt me in mijn borst.

'Reken er vooral niet op,'zeg ik terug. [Y/N] trekt een wenkbrauw op.

'Goed.' Ze doet weer een stapje naar achteren. 'En als je een liedje over me schrijft, sleep ik je voor het gerecht. Je bent Taylor Swift niet.' Ik lach schamper.

'Alsof ik een liedje over jou zou willen schrijven.' Ik zie dat ik [Y/N] gekwetst heb, maar het kan me niet schelen.


Zo gaat het al de hele tijd sinds ik terug ben van het touren, en dat is sinds november -al ben ik nog even weg geweest voor Capital FM's Jingle Bell Ball.

[Y/N] en ik maakten vroeger wel eens ruzie over kleine, simpele dingen als de afwas of het vuilnis, maar sinds ik terug ben van de tour, twijfelt ze ineens enorm aan praktisch alles aan onze relatie. Ze is enorm onzeker en denkt de hele tijd dat ik vreemdgegaan ben. Dat ben ik niet. Elke keer als de jongens van de band er ook maar mee kwamen om een nacht met een ander door te brengen, wees ik het af. Dat heb ik [Y/N] verteld, maar blijkbaar gelooft ze niet dat ik echt veel van haar houd en dat ik haar nooit zomaar voor een ander in zou wisselen.

En dat eist zijn tol. Ik wil niet steeds met haar in discussie zijn. Ik wil mezelf niet voor elke blik en elke ademhaling hoeven te verantwoorden. [Y/N] is de enige vrouw in mijn leven en ik dacht dat -dat na ruim twee jaar wel duidelijk was. Zij denkt er echter duidelijk anders over.

Merry Christmas, little fangirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum