3 December 2017 ~ Ed Sheeran OS

40 3 1
                                    


The girl that's just like snow

I mean, hoe kan ik deze laten liggen na de Perfect music video haha

JOUW POV

'Ik zou zo nog een film kunnen kijken.' Ik kijk op naar Ed, die me in zijn armen heeft genomen tijdens het kijken van "Love Actually".

'Ik zou ook wel willen,'stemt hij in. Ik kom al bijna overeind om een nieuwe kerstfilm op te zoeken. 'Ik heb alleen zo een sessie in de studio, ik moet echt gaan.' Ik pruil even, maar kom dan alsnog overeind om hem er langs te laten. Hij staat op en wandelt wat door ons appartement, terwijl ik een comfortabele houding te vinden nu ik niet meer tegen Ed aan kan leunen. Ik ben net gesetteld als ik Ed vanuit de keuken wat hoor mompelen.

'Wat zeg je?'

'Kom eens kijken, dit moet je zien.' Ik frons, maar schop dan mijn dekentje opzij en kom ook van de bank af. Ik loop naar de keuken en tref Ed bij het raam.

'Wat is er?'

'Kijk maar eens naar buiten.' Hij wenkt me en ik kom wat dichterbij. Ik leun op het aanrecht en kijk door het raam naar beneden.

'Oh mijn God.'

'Zeg dat wel.' Ik kijk Ed aan.

'Zijn we ingesneeuwd?' Ed haalt zijn schouders op.

'Het lijkt er wel op.' Ongelovig kijk ik nog een keer naar buiten. De hele straat is bedekt in een dikke laag sneeuw. Ik kan de onderste helft van de etalage van de winkel tegenover het appartementencomplex niet eens zien.

'Wauw.' Ik haal een hand door mijn haar. 'Hoe kan het dat we dit niet meegekregen hebben?'

'Misschien omdat we sinds acht uur vanochtend al kerstfilms zitten te kijken? Het is inmiddels bijna half vier. De sessie zou om half beginnen.'

'Je wilt toch niet zeggen dat je gaat?' Ed schiet in de lach.

'Ze bekijken het maar. Ik ben ongetwijfeld net een sneeuwman als ik daar aankom. Als ik al zo ver kom.' Ik glimlach een beetje bij het idee en haal dan mijn schouders op.

'Ik denk niet dat iemand het in zijn hoofd heeft gehaald om met dit weer de deur uit te gaan.'

'Nou, dan hebben we in elk geval een goed excuus om meer kerstfilms te bingen.' Ik kijk hem even aan, maar trek dan een moeilijk gezicht.

'Waarvoor moest je dan naar de studio?'

'Ik ben wat aan het schrijven geweest en het wil niet helemaal.' Ed leunt tegen het aanrecht. 'Ik had een afspraak gemaakt om wat verschillende demo's op te nemen, zodat ik wat kon proberen, mixen en matchen, maar het kan wel wachten.'

'Je maakt me heel nieuwsgierig,'giechel ik. Ed schudt glimlachend zijn hoofd. 'Ik haal mijn gitaar, ik zie je zo in de woonkamer.' Ik klap enthousiast in mijn handen en Ed grinnikt zachtjes. Dan zet hij zich af tegen het aanrecht en gaat op zoek naar zijn gitaar, die zoals gebruikelijk ergens door ons appartement slingert. Dat is voor mij het teken om terug te gaan naar de woonkamer.

Ik settel me weer op de bank, met een dekentje comfortabel om me heen en neem nog gauw een slok van de chocolademelk. Toen de film begon was de chocolademelk nog loeiheet, nu is-ie ijskoud. Een beetje jammer, maar hij is nu in elk geval wel lekker gemakkelijk te drinken.

Ik zet de mok terug op de salontafel en dan gaat Ed tegenover me zitten, met de gitaar in zijn handen.

'Het is nog niet definitief, maar laat zeker weten wat je ervan vindt,'zegt hij. Ik knik en dan begint hij te spelen. Zijn handen spelen met de snaren, alsof hij ze kietelt en ik glimlach. Het is een lief, bijna zoet deuntje en ik moet mijn best doen om niet meteen in katzwijm te vallen.

Merry Christmas, little fangirlWhere stories live. Discover now