5 December 2017 ~ Little Mix OS

39 3 0
                                    


Secret Santa

'Ladies, zijn we er klaar voor?' Jesy zit op de bank en slaat haar armen om haar opgetrokken knie.

'Nee, ik moet eerst nog even naar de wc,'zegt Perrie. Ze staat abrupt op van de bank en loopt de woonkamer uit. Jade kijkt de blondine lachend na, maar dan komt er een geschrokken uitdrukking op haar gezicht.

'O-oh,'zegt ze. Al net zo abrupt als Perrie staat ze op en dan rent ze praktisch de woonkamer uit.

'Ik wist niet dat mijn vraag zo schokkend was,'grinnikt Jesy naar Leigh-Anne, die net met een mok warme chocolademelk in haar handen de woonkamer in komt lopen.

'Ik weet ook niet waarom Jade ineens zo'n haast had.' Jesy haalt haar schouders op en Leigh komt hij haar op de bank zitten. Reggie, Jesy's hondje, komt overeind en nestelt zich tegen Leigh-Anne aan.

'Overloper,'pruilt Jesy. Leigh grijnst juist breed, maar dan klinkt er gevloek van Jade.

'Oh, verdorie!' Reggie springt blaffend van de bank en Jesy kijkt haar hondje na als-ie naar de keuken rent. Dan kijkt ze Leigh-Anne aan en ze staan tegelijkertijd op om even poolshoogte te nemen bij Jade in de keuken.

'Oh mijn God, wat heb jij gedaan?'vraagt Leigh-Anne als zij en Jesy Jade aantreffen. Jade kijkt met een beteuterd gezicht naar de bakplaat die op het gasfornuis staat.

'Ze zijn helemaal uitgelopen. Deze lijkt meer op een klodder spaghetti met gehaktballen dan op een rendier.' Jesy doet haar best om niet in lachen uit te barsten en Leigh-Anne komt wat dichterbij.

'Deze lijkt een beetje op Olaf,'probeert ze, wijzend op een ander koekje.

'Dat was een kerstboom,'pruilt Jade. Jesy schudt lachend haar hoofd.

'Ze zijn vast lekker, dat is het belangrijkste.'

'Ik hoop het,'zegt Jade. Leigh maakt een instemmend geluidje.

'Dan is het wachten nu alleen nog op Pez. Wat is die op de wc aan het doen?'vraagt Leigh zich hardop af.

'Ik ben hier!'roept Perrie verontwaardigd uit vanuit de deur tussen de gang en de keuken.

'Kom, laten we dan cadeautjes uit gaan pakken, ik ben nu echt benieuwd,'stelt Jesy voor. De andere meiden stemmen in en besluiten Jade's koekjes te laten voor wat ze zijn. Ze gaan allemaal terug naar de woonkamer en nemen plaats op de twee bankstellen.

'Wie gaat er eerst?'vraagt Perrie. Haar ogen twinkelen van enthousiasme.

'Jongste eerst, zou ik zeggen,'zegt Jesy. Perrie klapt in haar handen, staat weer op en gaat voor de kerstboom zitten. Ze laat haar ogen over de cadeautjes onder de boom gaan en vindt dan de ene met haar naam erop.

'Deze,'mompelt ze en ze neemt het pakketje in zachtroze inpakpapier in haar handen. Perrie neemt het cadeautje mee terug naar de bank en begint het dan te openen. Ze scheurt het papier en doet het opzij, waarna ze een zachte, wollige trui. Perrie vouwt de trui uit en dan valt haar mond open.

'Oh, dit is perfect!'kiert ze. Ze draait de trui om en laat de andere meiden de trui met een grote foto van haar hondjes erop zien.

'Aww, dat is lief,'zegt Jade.

'Ja, oh mijn God.'

'Kijk eens in de zak.' Perrie knikt en tast met haar hand in de buidel voor op de trui. Dan vindt ze een enveloppe met daarin een cadeaubon voor de hondensalon.

'Ah, thanks, Jade!'

'Hoe weet je dat-ie van mij is?'vraagt Jade.

'Jade, je wist van de enveloppe in de zak, dan is het toch overduidelijk van jou.' Jade lacht zachtjes.

Merry Christmas, little fangirlWhere stories live. Discover now