Část 24.

1K 91 9
                                    

Isaac do auta naložil poslední kufr, který patřil Kylie a objal jí kolem pasu. Následně jsme se začali skládat do menší dodávky a jelikož vedle Elizy neseděl Bob, zabrala jsem to místo já. Pořád moc nechápu, jak to mezi nimi je, každopádně se tím Eliza netrápí, tak nemusím ani já.

Eliza

Rick mi věnoval úšklebek a zakmital obočím nahoru a dolů. Začaly se mi červenat tváře, tak jsem pohledem uhnula jinam a připla se pásem.

"Bylo to tu fajn." Šeptla Alycia, která seděla vedle mne a usmála se.

Vlastně to byly mé nejlépe prožité Vánoce vůbec. Boba jsem milovala, ale láska někdy nedostane tolik prostoru, kolik by potřebovala. Do mého života přišel někdo nový, někdo kdo ve mne dokáže vyvolat pocity, které ani Robert nedokázal.

Teď už jsem jí jen musela předvědčit, aby se mnou odjela do Austrálie, kde by jsme mohli začít jiný život.

"Bylo to kouzelné." Opatrně jsem si s ní propletla prsty tak, aby to nikdo jiný nemohl vidět.

Alycia si po chvíli nasadila sluchátka a koukala se na míhající se obraz za oknem auta. Přemýšlela jsem o nás, hodně. Stačil jen jeden týden. Jeden týden na to, aby jsem poznala toho, na koho celý život čekám. Říká se tomu osudová láska a ačkoliv jsem na ni nikdy nevěřila, nyní je všechno úplně jinak. Sedí přímo vedle mne a dohání mě k šílenství ten fakt, že jí nemůžu právě teď a tady políbit.

"Al?" Lehce jsem se dotkla jejího ramene, protože mě určitě přes hudbu neslyšela.

"Hm?"

"Chceš něco na pumpě?" Zeptala jsem se, protože Isaac musel natankovat.

"Myslím že potřebuju na záchod." Skousla svůj spodní ret. Pro sebe jsem se zasmála nad jejím provokativním chováním a propalovala ji pohledem.

"Půjdu s tebou." Na tváři se mi objevil úšklebek a obě jsme se zvedly ze svých míst.

Ta písnička je prostě T O P ❤️

Miles Away [CZ] ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat