Část 13.

1.1K 108 0
                                    

"Dylan? Ublížil ti snad Dylan?" Vyptávala se dál a já už jí nedokázala lhát. Vydechla jsem vzduch, který se ve mne celou tu dobu dusil.

"Viděla jsem ho s Ginou. Dneska ráno. Ale je to dobrý, fakt jo. Měla jsi pravdu, El. Měla jsem ti věřit." Eliza chytla mou ruku a pohledem plným lítosti se snažila navázat oční kontakt. Věděla jsem, že jakmile se jednou ztratím v těch ledově modrých očích, nenajdu cestu zpátky.

"Hele, jsi teď s námi, dobře? Jsme jako rodina. Můžeš nám cokoliv říct." Stejně jsem tu chybu udělala a koukla se jí přímo do dvou studánek. Bylo to jako dívat se skrz ní. Na jejích očích byly vidět všechny emoce, které právě prociťovala.

"Pojď." Řekla po chvíli a zrak ode mne odlepila. Zvedla se z postele a za ruku mě táhla po domě. Cestu jsem si nepamatovala, ale místnost ano. Stál tu už ozdobený vánoční stromeček, za barem stál Isaac a vedle něho Kylie. Pustila jsem Elizinu ruku, za kterou mě doteď držela a vydala se k mému kamarádovi.

Eliza

Když pouštěla mou ruku, lehce jsem jí stiskla, jako bych nechtěla, aby odešala. Ona se pozastavila a kmitala pohledem z našich rukou na mé oči. Nadzvedla koutky úst do úsměvu a pustila mě.

Zatřepala jsem hlavou ze strany na stranu a vyhledala někoho, s kým bych si mohla promluvit. Nejblíže se zdál Rick, který vcelku nic moc nedělal, proto jsem se vydala k němu.

"El. Čím to, že jsi zavítala ke mně?" Zasmál se a uvolnil místo vedle sebe na pohovce.

"Nudila jsem se." Pokrčil jsem rameny a dál nevěděla, co říct.

"Alycia je fajn, hm?" Začal konverzaci on.

"Jo. Jo, to je. Jsem ráda, že ji Isaac konečně vytáhl." Usmála jsem se nad tím, kdy nám pouze vyprávěl o tom, jak super Alycia je. Celou tu dobu měl pravdu.

"Je to ten typ holky, kterou nemusíš ani znát, ale jakmile ji uvidíš, buď chceš být jako ona, mít jí, nebo přehodnocuješ svojí orientaci." Zasmál se a podíval se jejím směrem.

"To je Al." Souhlasila jsem a sama pro sebe se usmála.

Miles Away [CZ] ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat