Část 2.

2.1K 104 10
                                    

Takže... z nejméně sedmi lidí tu znám jednoho, kýmž je Isaac. Potom vím jméno Elizy a u toho to končí. Vlastně vůbec nevím, co od toho mám čekat. Já, stydlivá a věčně nervózní Alycia Debnam Carey, mezi několika vrstevníky, které ani při nejmenším neznám. Isaac mi už dávno chtěl představit jeho partu, ale já se pokaždé na něco vymluvila, až to nakonec vzdal. Celkem se divím, že mám alespoň nějaké kamarády, mezi které jednoznačně patří Isaac. Kluk, který je se mnou snad už od jeslí. Nikdy jsme nebyli nejlepší kamarádi, nebo tak něco, ale mám ho strašně ráda. Beru ho jako velkýho bráchu a je to snad jediný člověk, před kterým nemusím být nervózní.

"Tak bando, nejlepší týden vašeho života začíná právě teď!" Zakřičel Isaac, když zaparkoval dodávkou před dřevěnou chatou.

Byla obrovská a opravdu nádherná. Divila jsem se, že ji rodiče svěřili někomu, jako je on. Museli vědět, že určitě uspořádá tu nejlepší jízdu roku a minimálně koberce budou na vyhození, kvůli několika převráceným žaludkům.

"Ale předtím, přivítejte novýho člena. Alycio?" Všechny oči se upřely na mne. Toto naprosto nesnáším.

"Ehm... ahoj. Jsem Alycia." V duchu jsem nadávala na všechny strany, protože nedokážu udělat ani první dojem dobrý, ale co už nadělám. Taková asi zůstanu.

"Tak fajn. Tohle je Eliza, Bob, Dylan, Chloe, Rick, Gina a Kylie." Nebudu lhát, nezapamatovala jsem si ani jedno. Vlastně ano. Ten kluk, stále držící Elizinu ruku. Bob.

Pomalu jsme přenášeli všechny věci z kufru do chaty a všimla jsem si, že to Isaac opravdu hodlá rozjet. Viděla jsem minimálně 3 přepravky z pivem a další flašky tvrdší alkoholu.

"Al! Jmenuješ se tak, že?" Zeptal se vysoký blonďák, který ke mně přiběhl. Jak se jen jmenoval... Dean?

"Ehm, jo. Ty jsi...? Promiň, jsem v tom fakt špatná." Pohled jsem sklopila dolů, protože jsem se cítila hodně trapně. A taky byl celkem hezký, takže i nervózně.

"V pohodě." Zasmál se.

"Dylan."

...

Pokud si chcete postavy představovat sami, nekoukejte se níž 😄



Alycia Debnam Carey

Alycia Debnam Carey

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Eliza Taylor

Eliza Taylor

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Miles Away [CZ] ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat