Část 12.

1.1K 111 0
                                    

Ráno, když jsem se podívala na matraci vedle postele, nikdo v ní nebyl. Vedle mne však stále spal Bob. Zvedla jsem se z postele a došla ke skříni. Vytáhla jsem si z ní čisté oblečení a triko na spaní si sundavala.

"Oh, uhm, počkám venku." Jak rychle se dveře otevřely, tak rychle se znovu zavřely a osoba v nich zmizela. Byla jsem si jistá, že je to Al, proto jsem měla dech tolik zrychlený a srdce bilo neuvěřitelnou rychlostí. Bylo to kvůli včerejšku.

Dooblékla jsem se a došla jí oznámit, že už může. Ruka se mi klepala, když jsem jí pokládala na kliku.

"Promiň, nevěděla jsem že..."

"Dobrý, nic se nestalo." Pousmála jsem se a hned na to sklopila hlavu dolů.

Alycia

"Dyle?" Zaklepala jsem na dveře. Nic se z pokoje neozývalo, tak jsem to zkusila znova.

"Ricku?!" Znovu jsem zaklepala, tentokrát silněji. Nic. Otevřela jsem tedy dveře dokořán.

Neměla jsem to dělat. Gina ležela na Dylanově nahé hrudi a oba sladce oddychovali. Do očí se mi draly slzy, ale říkala jsem si, že kvůli takovému pitomcovi nebudu brečet. Proto jsem si jen promnula oči a zabouchla za sebou dveře.

Chtěla jsem se vrátit do našeho pokoje, ale když jsem otevřela tyhle dveře, uviděla jsem El jen ve spodním prádle. Panebože, dneska už radši žádné další dveře otvírat nebudu.

"Oh, uhm, počkám venku." Řekla jsem a okamžitě se z pokoje vypařila. Chtěla jsem utéct, někam do klidu, do lesa, kde bych byla sama jen s vlastními myšlenkami. Cítila jsem se trapně po včerejší noci a nově už i při každém pohledu na Elizu. Byla jsem nervózní a zrychloval se mi tep srdce, kdykoliv byla blízko. Hrnula se mi červeň do tváří pokaždé, když se na mě dívala. Bylo to celé zvláštní.

Když už oblečená Eliza otevřela do pokoje, pustila mě dovnitř a já se jí začala omlouvat.

"Dobrý, nic se nestalo." Usmála se na mě. Její úsměv byl tak sladký.

"Al, děje se něco?" Zeptala se, když jsem si jako bez duše sedla na mou matraci.

"Já jen... příště mi řekni, ať tě poslouchám." Falešně jsem se usmála a potlačovala slzy. On za to ale nestál. Nechtěl se mnou být.

Miles Away [CZ] ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat