Köszönöm :) <3

48 6 11
                                    

Hát, ennyi lett volna. Kilenc hónap, jó sok szentségelés és majdnem-félbehagyás után, befejeztem. Azt sem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, de azt tudom, hogy mérhetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki idáig kitartott és most ezeket a sorokat olvassa.

Külön köszönöm fnaomy, smaragdgurl és bpstories 😄 Szinte rögtön reagáltatok akárhányszor kitettem egy új részt és ez volt az, ami biztosított benne, hogy van kiknek írnom. A hozzászólásaitokról nem is beszélve, egyszerűen elmondhatatlan érzés volt ott ülni vigyorogva a mobilom előtt és a szavaitokat olvasni, amik odaragasztották a kezemet a klaviatúrához még egy rész erejéig, mert tudtam, hogy van, akiknek tetszik, amit csinálok 😊😍 missneuroticS neked is hálás vagyok a bizalomért, amiért már a második történetemen rágod át magad – bár tudom, hogy ennek még nem értél a végére :)

BukovszkiLaura (igen, megjelöltelek 😛) , hát igen. Köszönöm, hogy falaztál nekem azokon a társadalomismeret- , töri- , magyar- és még sok más unalmas órán, amikor én „bambulás" címszó alatt a cselekményt szőttem tovább vagy a borítót rajzoltam. Ja és amikor felidéztél random egy-egy poént, megnyugodtam hogy ezek szerint tényleg vicces lett az adott jelenet, nem pedig erőltetett.

Akik pedig kritikát írtak nekem, gondolok itt rátok fnaomy, bpstories és AnotherFangirl9, nem lehetek elég hálás ezekért a véleményekért 😊 Akárhányszor úgy éreztem, nem érdemes tovább folytatnom, mert minek? (és ez elég gyakran fordult elő🤐), akkor csak beleolvastam valamelyikőtök szavaiba és rögtön éreztem, hogy igenis van miért. Köszönöm még egyszer a rámszánt időtöket és energiátokat😄

Végül, de nem utolsó sorban, mindenki másnak is örülök, aki csak csendben olvasta végig ezeket a fejezeteket és csak az a nézettség számláló mutatta, hogy ők is itt vannak.

Ja, és ha már ennyire ömlengek, a zenét sem hagyhatom ki a sorból 😅 Köszönöm annak a félezer dalnak, amik ötleteket adtak, a fejhallgatómnak, ami pont írás közben sosem merült le és annak a töménytelen zenekari próbának, amik elég rutint adtak, hogy viszonylag reálisan tudjam ábrázolni a zenélésre vonatkozó dolgokat 😄🎶🎧❤

Köszönöm még egyszer, hogy itt vagytok 😊😙

Szép napot mindenkinek ❤✌🗽

Daloskönyv /befejezett/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt