HKD/58/ 1.part

5.4K 348 79
                                    

Yazar: Meh-Pare
Bölüm: 58/1(Hoş Geldin...)

HERKESE MERHABALAR...
BÜYÜMEYE DEVAM EDEN HKD AILEMIZE YENI BİR ÜYENİN KATILDIĞI BU BÖLÜME SİZ DEĞERLİ OKUYUCULARIM OLARAK HOŞ GELDİNİZ...
BİLİYORSUNUZ FİNALE ÇOK AZ KALDI. BU ZAMANA KADAR YANIMDA OLUP BANA DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SİZDEN RİCAM BU İSTİKRARI SONUNA KADAR SÜRDÜRMENİZDİR. OY CE YORUMLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM...

KEYİFLİ OKUMALAR...

Hırslar vardır. İnsanın gözünü kör eden... Eğer sevdiğimiz bir insan ile hırsımız arasında kaldıysak seçim yapmak zordur. Ne sevdiğimizden vazgeçebiliriz, ne de hırsımızdan.

Yiğit tam da böyle bir çıkmaz içinde kaldığını hissetti. Zümra asla tercih meselesi yapacağı bir konu değildi. Ancak içinde sıkışıp kaldığı durum, öylece bir kenara bırakılacak bir şey değildi.

Yüzüne hayal kırıklığı ile bakan kızın, şiş karnını tutarak, kapıdan çıkıp gitmesiyle, önündeki sandalyeye bir tekme savurdu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yüzüne hayal kırıklığı ile bakan kızın, şiş karnını tutarak, kapıdan çıkıp gitmesiyle, önündeki sandalyeye bir tekme savurdu. Sandalye yere devrilirken genç adam yaşadığı şeyin üzerinde bıraktığı ağırlık ile bağırdı. Masanın üzerinde duran birkaç evrakı odanın içine savurdu. Ancak siniri hala geçmiş değildi.

Başına gelenlere, Zümra'nın onu anlamayışına, sevdiğinin ve bebeğinin tehlikede olmasına, onları koruyamama korkusuna, herşeye sinirliydi.

Deli gibi odanın içinde dolanıp sağı solu birbirine katan adamı kolundan tuttu Devran.
-Ne yapıyorsun Yiğit? Kendine gel! Salaksın sen yemin ediyorum! Lan he deseydin, tamam deseydin. Mal herif o kız hamile. Suyuna gitsen olmuyor muydu?
-Ben peşinden gidiyorum, diyerek odanın kapısına yöneldi.

Genç adam koridora çıktığı anda asansörün önünde duran Gizem'i gördü. Kızın panikle tuşlara bastığını fark edince yanına ilerledi.
-Ne oldu Gizem?
-Zümra asansöre bindi. Peşinden seslendim duymadı. Kapı kapanırken karnını tutuyordu. Peşinden koştum ama yetişemedim. Asansör hareket etti. Ama şimdi iki kat inip durdu. Neler oluyor anlamadım!

Kızın yaşadığı korku ve panik sesine yansımıştı.
-Tamam sakin ol! Diyen Devran ise soğuk kanlılık ile güvenliği aradı.
-Aşağıya iniyorum, söyle asansörün takıldığı kata gelsinler, dedikten sonra hızla yangın merdivenine ilerledi genç adam. Ne kadar belli etmemeye çalışsa da ona bir şey olacağı düşüncesi kanını donduruyordu.

-Melek! Meleğim iyi misin? Sesimi duyuyor musun güzelim?
Asansörün kapısına vururken bir yandan da bağırmaya devam ediyordu.
-Güzelim ses ver duyuyor musun?
Koşarak gelen iki görevli ile Devran, genç adamı kapıdan uzaklaştırdı.
Bir süre uğraşan iki görevli kapıyı açamayınca,
-Neden hala açılmadı şu lanet kapı? Diye bağırdı Yiğit. Devran elini adamın omzuna koymuş sakin olması için teklin ediyordu.
-Efendim kumanda odasına gitmemiz gerekiyor, diyen görevlinin sesiyle,
-Ben size yolu göstereyim, diyerek adamlardan birini alarıpgözden kayboldu Devran.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin