-H.K.D. 30/Alıntı-

5.7K 183 28
                                    

SELAM ŞEKERLER, CANLAR... ŞİMDİ ASLINDA ARTIK ALINTI PAYLAŞMAMA KARARI ALMIŞTIM DİREK BÖLÜM ATACAKTIM :) AMA SONRA BU BÖLÜMÜ YAZMAYA BAŞLAYINCA DEDİM ARTIK HEYECAN FIRTINASI YAPAYIM... :) BİRKAÇ GÜNE BÖLÜM GELECEK... OKUYANLARIN GÖZLERİ, VOTE VE YORUM YAPANLARIN  ELLERİ, DERT GÖRMESİN... İYİ AKŞAMLAR :) :*

************************************************************************


-Demek beni seviyorsun öyle mi? Diye sordu genç adam. Zümra titrek bir nefes alıp başını aşağı yukarı sallayarak onayladı. Yiğit onun onayıyla bir volkan gibi patlayıp etrafa saçtığı lavlarla genç kızın yüreğini dağladı.

-Kızım ne diyorsun sen? Aklın alıyor mu? Arkadaşız biz arkadaş.

-Yi...Yiğit ben-

-Sus Zümra. Aramızdaki bu değerli bağa nasıl ihanet edersin? Kardeşim yerine koydum lan ben seni. Bana bak ya bu saçmalıktan vazgeç yada bir daha karşıma çıkma. Gözüme görün- genç adam cümlesini tamamlayamadan yüzüne inen tokatla başı yana savruldu. Gözlerini kapatıp sakinleşmeyi bekledi birkaç saniye. Ancak duyduğu sözler buna engelledi.

-Kardeşim değilim ben senin! Bağırmıştı genç kız. Adamın burnunun dibine kadar yaklaşıp tekrar nefes nefese konuştu,

-Saçmalık demek he, saçmalık! Af edersin. Gönül bu ota da konuyor sana da. Ama merak etme bundan sonra ne ben senin karşına çıkarım ne de sen benim karşıma çık, dedikten sonra arkasını dönüp okulun arka bahçesinden uzaklaştı.

****************************************************************************

:) Meraklı yazar, neler düşündüğünüzü bilmek ister :) ;)

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu