HKD/50

6.8K 421 23
                                    

Kısa bir bölümle geldim. Bundan sonra sık sık ama kısa bölümler atmaya çalışacağım. Ayrıca yorgunluktan ve içinde bulunduğum tempodan dolayı da pek fırsatım olmuyor. Elimden geldiğinde çabalıyorum. Aslına bakarsanız dün açıklanan yarışma sonuçlarından sonra iğneyle kuyu kazmaya son verecek ve bu işi bırakacaktım. Ama gelen mesajlar ile vazgeçtim. Sizi yarı yolda bırakıp üzmek istemedim. Ayrıca buraya kadar gelmişken sonunu getireyim dedim. Neyse iyi okumalar. Desteklerinizi eksik etmeyin...

Yazar: Meh-Pare
Bölüm: 50(Seni hissetmeye ihtiyacım var...)

Ertesi Gün...

-Zümra Abla, nasıl oldum?
-Çok güzelsin canım. Çok yakıştı, dedi genç kız aynanın önünde dikilen kıza gülümseyerek.
-Sen neden hazırlanmadın?
-Birazdan hazırlanırım. Yiğit kesin bir şey söylemedi.
-Abim gitmek istemiyor farkındayım. Ama gitmek zorunda. Ayıp olur Ilgaz abilere. Arkadaşı sonuçta ve abimin burada olduğunu biliyor.

Genç kız hazırlanmak üzere kendi odasına girdiğinde dolabın önünde dikilen genç adamla karşılaştı.
-Ne zaman geldin?
-Yeni, diyerek kısa bir cevap verdi genç adam. Sıkıntılı ifadesi ile dolabın önünde dikilmeye devam ediyordu.

-Seçmene yardımcı olabilirim istersen?
Genç adam yanına yaklaşan kıza doğru dönüp kolunu beline doladı. Başını boynuna gömdü hemen sonra,
-Gitmek istemiyorum. Hayatımın en zor gecesi olacak hissediyorum, dedi boğuk çıkan sesiyle.
Zümra biraz geriye çekilip genç adamın yüzüne baktı. İki elini yanakları üzerine koyup şefkatle okşadı.
-Neden gerginsin bu kadar? Anlat bana.

Genç adam kızın bileğinden tutarak peşi sıra götürdü. Kendisi oturup genç kızın da yanına oturmasını sağladı.
-Ilgaz benim arkadaşım. Düğününe gitmeyi tabiki istiyorum. Ama oraya babamın ailesi ayrıca Hakan denen o şerefsiz de gelecektir. Ben oraya gidip muhtemel bir ateş hattında kalmak ve gerilmek istemiyorum. Gerilince en büyük zararı birbirimize veriyoruz.

-Merak etme bir şey olmayacak, diyerek genç adama sarıldı. Onun bu hareketiyle genç adamın yüzüne sıcak bir tebessüm oturdu.
-Bazen gerçekliğine inanasım gelmiyor. Bir süredir yaşadıklarımızın bir rüya olması beni deli gibi korkutuyor. Bu yaşadığımız o kadar güzel, o kadar huzurlu ki... Senin bana her koşulda destek olman, kollarımdaki varlığın, diye fısıltıyla konuştu. Hemen sonra belindeki zayıf tutuşun sıkılaştığını hissetti ve onu daha çok kendine çekti.

Zümra, Yiğit'ten aynı şekilde karşılık alınca huzurla gözlerini kapattı. Bir süre öylece kaldıktan sonra ayaklanıp hazırlanmaya başladılar.

Genç kız giydiği siyah kolları dantel, belinde ince kemer detaylı, dizlerinin üzerinde biten elbisesi ile hem sade hemde şık bir görüntüye kavuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kız giydiği siyah kolları dantel, belinde ince kemer detaylı, dizlerinin üzerinde biten elbisesi ile hem sade hemde şık bir görüntüye kavuştu. Yiğit ise gömleği hariç diğer parçaları siyah takımıyla genç kızın yanına geldi.

Zümra, genç adama döndüğünde onun kendisini süzdüğünü fark etti. Oda Yiğit'i baştan ayağa tarayıp genç adamın elinde duran kravatı çekip aldı. Gömleğin yakalarına kaldırıp boynundan kravatı geçirdi ve özenle bağladı. Son kez genç adamın yakasını düzeltip geriye çekildi.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin